Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Kdyby debilita smrděla .....

tak cítím Mocka až ze svého monitoru. Omlouvám se, ale jinak už to říci bohužel neumím. Normální diskuze prostě není možná. Nevím jestli to dotyčný jen hraje, ale jeho odpovědi si neumím jinak vysvětlit.

Vážený pane Mocku,

Milan Zavoral to včera již nevydržel a napsal Vám : "Pane Mocek, prosím Vás o konstruktivní diskusi. Proč téma převádíte úplně do jiné roviny?"

Mám stejný názor, na některé otázky neodpovídáte vůbec, na některé demagogicky, ale hlavně melete pořád o něčem jiném než blogger, který s Vámi zrovna diskutuje. Dokážete-li přirovnávat i povodně k tématu o radaru, to už je síla. Ale začnu od začátku.

1. Slovíčkařením debatu nevyhrajete. Tvrdíte, že nejste "student politiky", jak jsem Vás zkráceně nazval. Tohle Vás tak trápí ? Mě opravdu ne, zvlášť když o sobě uvádíte, že jste prý "student mezinárodnich vztahů a evropských studií" a v jednom příspěvku jste o sobě napsal : "Kouknětě se co studuju a pak zjistíte, že světová politika je mým denním chlebem" (26.3.2008).

2. Že je debata s Vámi naprosto zbytečná, protože buď vůbec nevíte o čem píšete a poučujete nebo záměrně čeříte vodu - za tím si pevně stojím.

Dne 29.3.2008 jste např. v jednom příspěvku uvedl nehoráznou lež : "Naše školství je zdarma jestli nevíte". Hošánku nevím, jestli něco platíte ve škole, kde údajně studujete, ale ujišťuji Vás, že zdarma školství není. Zkuste se podívat kolik miliard jde ročně ze státní kasy do školství. A tu státní kasu plníme my, co platíme daně. Stejnou demagogii jako Vy používají dnes ti, kteří chtějí, aby se ve zdravotnictví skoro vše platilo natvrdo.

Dne 26.5. jste napsal : "Jak se mohla o radaru vést diskuze, když nóta přišla až po volbách ?" Dlouhé měsíce a roky se milý zlatý s Američany čile konzultovalo na vládní úrovni a oficiální nóta přišla záměrně až po jmenování vlády Topolánka, aby se údajně volby nestaly jen tématem o US radaru. To je potvrzený a přiznaný fakt.

K tématu Srbsko - Kosovo - Albánie jste toho napsal hodně, např. : "Jinak to zkrátím a shrnu - Miloševič vraždil Albánce (...) Kosovo není a nemůže být srovnáváno z Mnichovem (...) určitě bych nedával všechny teroristy do jednoho pytle - je rozdíl, když bojujete za "svůj" národ." Jak jsem to pročítal, můžu to shrnout asi takto. Jste Mocku pitomec, co si nevidí na špičku nosu a jen papouškuje názory Vondry, Schwarzenberga a dalších spojenců amerických "neocons".

3. Ptáte se čemu na demokracii nerozumím ? To se ptáte špatně, naučte se číst cizí příspěvky. Já nemám problém se zastupitelskou demokracií. Mám problém s tím stylem demokracie, tak jak si ji představují a pokoušejí se ji u nás zavést vaši bratři ve zbrani - tedy ve vládě a v ODS. Vůbec nechápu, proč stále odbíháte od tématu někam do Švýcarska a Itálie, když jsem psal o fungování zastupitelské demokracie v naší zemi. K tomu jste se vůbec nevyjádřil.

Dále Vás cituji : "A Vám nemají co zastupitelé odebírat, lid v rukou žádnou výkonou moc nemá. Lid má jen právo delegovat moc na zastupitele."

Opět mlžíte a lžete. Napsal jsem : "naši moc (nám danou ústavou) nám páni poslanci + senátoři + vláda nedovolují vykonávat." Kde čtete slovo "odebírat" ? A dále lžete, protože lid v rukou výkonnou moc má (!) a vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní (viz. ústava) ! To, že ji nevykonává přímo, neznamená, že ji nemá.

Dále se pletete hošánku, lid nemá jen právo delegovat moc na zastupitele, lid má také právo zastupitele kontrolovat. Lid má vůbec mnnoho práv, jen se je musí naučit využívat. To by se vám tak gauneři hodilo, aby jsme žádná práva neměli, krom toho jediného - házet lístky do urny, jinak nereptat, na nic se neptat a čekat na svou vlastní urnu.

To, že panu Adamovi tvrdíte, že Klvaňova radarová kampaň byla vysvětlovací kampaň a že by se ty peníze stejně utratily, kdyby bylo referendum, to už fakt nevím, co říci. Snad jen připomenout název tohoto příspěvku ... !
Zhlédnuto 1395 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press