Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Hlad, který určitě nekecá

Dan Kučera, 31.5.2008

Článek reaguje na:
Aleš Novák - kecá z hladu?

Slaboduchá ironie mistra Nováka o výzvě Tamáše ke Klausovi má maskovat jediné, prázdnost a zbytečnost jeho příspěvku. Každý občan této zemé má právo vyzývat prezidenta k vyjádření nebo ke schůzce a je jen na prezidentovi či jeho aparátu, jaký postoj k této žádosti zaujmou.

Každý prezident přece slibuje, že bude prezidentem všech občanů a občané mají tedy i právo vědět, jak moc to myslí prezident vážně. Tím není samozřejmě myšleno, aby celé funkční období nedělal nic jiného, než přijímal jednoho občana po druhém. Občas jsou ale situace a důvody, kdy by prezident s občany diskutoval rozhodně měl. Bude-li tak činit, je jen na něm.

Jan Tamáš cítí, že by prezident nyní s občany diskutovat měl a má k tomu své důvody. Jan Tamáš je v dnešní době neoficiálním mluvčím, když už ne 60% protiradarových občanů, tak jistě sta tisíce lidí, kteří jejich hnutí podepsali petici proti radaru.

Zajímavé, že si prezident našel čas sejít se s bývalým šachistou Kasparovem. Kasparov mluví za koho ? Nebo stačí, že je disidentem vůči Putinovi a je napojen na neokonzervativní kruhy v USA ?
Zhlédnuto 1551 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press