Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Nefňukejte pánové !

Dan Kučera, 31.5.2008
Obhájci naší vládní i americké politiky Novák s Mockem si stále stěžují, že jsou označování za agenty ODS, za žoldáky USA atd. Proč se pánové tolik diví ? Tolik se dovolávají svobody slova a legitimity jiných názorů v situaci, kdy vláda a vládní poslanci ignorují většinu národa odmítajícího US základnu v ČR, kdy většina médií včetně veřejnoprávní ČT skrytě i otevřeně podporuje tolik kritizovanou politiku vlády.

Občasné jedovaté poznámky k jejich demagogickým příspěvkům na tomto webu zdaleka nekorespondují s tím, jak jsou kritici vládní politiky označování v diskuzích na iDnes, LN nebo na Novinkách (to ani nemluvím o některých pravičáckých webech).

Každý kritik tam bývá označován za komouše, bolševika, milovníka starých pořádků a div ne i za teroristu. A jak by taky ne, když tento slovník používají někteří pseudo-novináři ve zmiňovaných médiích. Drží Tamáš hladovku ? Je to terorista a hotovo !

Mocek vyhrožuje, že když na něj nebudou diskutující dostatečně slušní, nemusí na tomto webu diskutovat. Za sebe musím říci, že vzhledem ke kvalitě jeho příspěvků, by to nebyla pro tento web žádná ztráta.
Zhlédnuto 1326 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press