Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

JXD konečná, vystupovat !

Dan Kučera, 12.6.2008

Článek reaguje na:
Aleš Novák - JXD platí Reflex (4) :o)

Jste pane na omylu, nepleťte si zaslepenost se zatvrzelostí. Když někdo napíše nesmysly např. o tom, že jiné noviny krom Práva v podstatě neexistovaly a snaží se tak tím obhájit svou posměšnou poznámku k jinému diskutujícímu, nejde opravdu o něčí vztahovačnost. Pamatuji se dodnes i na mnoho dalších novin, které ležely v trafikách vedle Práva a MF Dnes.

Fakt také netuším, jak jste vydedukoval, že se rozčiluji kvůli slovu smetiště. Přečtěte si to ještě jednou, třeba text pochopíte. Také nevím, kde jste vzal toho agenta, já se o agentovi nikdy nezmiňoval. Že by jste byl jako takový český 007 ? Tohle mě fakt pobavilo. Jinak si ale za placeným diskutérem stojím a svůj názor takto zveřejňuji, protože to považuji za důležité. Nenutím nikoho, aby sdílel mé přesvědčení, každý má právo si udělat názor z Vašich příspěvků sám.

Váš slátaný text "Držte se té své pravdy, jestli chcete :o) i vaši kamarádi "ve zbrani" a v modrých přilbách :o)" jsem v kontextu mého i Vašeho příspěvku vůbec nepochopil. To je otázka, odpověď nebo jste měl slabší záchvat ?

Vaše 3xNE mi udělalo velkou radost. Jsem rád, že souhlasíte, aby měla taková většina národa např. právo požadovat změny ústavy, právo referenda, právo prosazovat zákony, právo prosazovat svůj pohled na zahraniční politiku atd. atd.. Super, že konečně souhlasíte, že demokracie je prostě vůle většiny. Nevím, jaké ALE máte na mysli, ale výše uvedená práva žádné ALE nepotřebují.

Jinak to MHD jde opravdu najít na internetu na webovkách té putyky. Takže jste ty mapy asi fakt nepotřeboval a to je dobře. Takže zase někdy příště až bude víc času.
Zhlédnuto 1314 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press