Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Serióznost nezávislých alternativních webů ?

Dan Kučera, 28.6.2008

Článek reaguje na:
x y - Re: Re: ví tohle pan Noák?

Nenašel jsem pane Mocku v současnosti žádný zpravodajský web, který by informoval opravdu objektivně. Některé weby se koncipují jako tzv. pro-vládní nebo pro-elitní a jiné (vesměs tzv. nezávislé) zase jako silně kritické vůči vládním nebo vládnoucím elitám.

Tzv. pro-elitní média všeobecně dnes vlastní vesměs silné ekonomické globální skupiny, a to díky neustálé koncentraci, která na tomto globalizačním poli probíhá. Drtivou většinu českých médií (televize, internet, časopisy a noviny) vlastní asi 5 nadnárodních mediálních korporací.

Z těchto důvodů samozřejmě vzniká poptávka a pokusy o informační rovnováhu ve formě alternativních médií, tzv. nezávislých (nejsou závislé na globálních korporacích ať už jako majitelích nebo na inzerentech, bez kterých by ta pro-elitní média nevydělávala).

Proto pane Mocku existují weby jako Britské listy, Zvědavec, Osud, Matrix a mnoho dalších, do kterých se trefují tzv. mouřeníni vládnoucích elit dnešního světa, kteří tráví život jejich obhajováním buď za peníze nebo z přesvědčení.

Každý zájemce o alternativní informace vůči těm v TV Nova, iDnes atd. atd. má takto možnost tyto informace získat. Každý kdo věří informacím zprostředkovaným skrze globální korporace má na to právo a je jen na něm, zda těmto informacím věří nebo jim chce věřit. Platí to však i v obráceném gardu.
Zhlédnuto 1721 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press