Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Mockovo tajemství podivného slova 3

Z hlediska vojenské základny USA u nás pro mě demokratické volby v roce 2006 nebyly ! Nikdo nepředstoupil před voliče a neřekl, my jsem pro (nebo proti) základnu z těchto důvodů a voliči rozhodni se. Toto právo na rozhodnutí nám nebylo umožněno a voliči byli obelháni.

Vážený, má touha po diskuzu s Vámi je tak malá, že si můžete klidně ujasňovat pozice do konce života s broučky na zahrádce. Moje reakce směřují ke čtenářům, kteří ty Vaše nesmysly čtou, aby si mohli udělat svůj vlastní názor.

Jestli jsme měli v roce 1968 vládu zvolenou v demokratických volbách, je otázka nelehká stejně, jako na volby a vládu současnou. Každý si představuje demokracii a svobodné volby jinak, v tom je ta potíž. Někomu stačí vhodit po 4 letech do urny hlas a jezdit o víkendech do obchodních center, jiný se zase zajímá a ptá se, kdo a proč !!!

Spoustě lidí nestačí se rozhodnovat ve volbách podle různě pokřivených informací z manipulativních médií, ovšem jiným to stačí. Myslím, že o Vás jsem si obrázek již udělal dostatečný.
Zhlédnuto 1613 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press