Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Plivete Mocku na občany ? I to je taktika !

Vážený Mocku, bez ohledu na Vaše bláboly je petice proti radaru úspěšná jako žádná jiná petice dříve. Dlouhodobě se snažíte s Novákem všechny zoufale přesvědčovat, že kampaň proti radaru není úspěšná, protože na demonstrace chodí jen několik tisíc lidí a to beztak "pochybných živlů". Najednou od Vás čtu, že i 500 tisíc podpisů nic neznamená, protože je to jen (!) 5% národa.

Počítáte do toho národa i děti, staré důchodce a např. i vážně nemocné lidi v hospicech, bezdomovce atd. ? Ti všichni běžně surfují na netu a podepisují petice ? Kolik je takových spoluobčanů ? 2 miliony ? Zkuste si tedy ta Vaše procenta přepočítat bez té demagogie a pak tady hažte nějakými čísly !

Kolik lidí podle Vás musí tuto petici podepsat, aby Váš vygumovaný pravičácký mozek musel se zatnutými zuby říci - je už vás dost !

Jsou-li dlohodobě průzkumy o radaru pravdivé, tak proti radaru je u nás cca 65-70% lidí. Budu-li počítat já, tak ta čísla říkají, že proti radaru je cca 5 milionu lidí. To, že většina těchto lidí petici dosud nepodepsala a nezúčastnila se žádné demonstrace má mnoho důvodů objektivních i neobjektivních.

Podpis takové petice znamená občanskou angažovanost ve věcech veřejných a z toho důvodu je s každým dalším podpisem větší naděje, že budoucnost naší země nepatří vymytým mozkům a bezpáteřním gaunerům, kteří se v zájmu své ideologie dokáží zfanatizovat do té míry, že přestanou myslet vlastní hlavou.

K tomu zbytku Vašeho příspěvku. Nepochopil jsem, jestli máte problém napsat normální srozumitelnou větu nebo je to záchvat z důsledku dlouhodobého užívání marihuany, takže ignoruji.


Mocek :

že by ten TORRES z Mexika

.. a Alexandrovi Sabolovi bych doporučil,

i těch 500 000 je jen 5% národa !!

o serioznosti petice svědčí, že i moje stanovisko PRO

Běžte do prdele !!

To jsou "jména" z přední stránky petice :) ... no úžasné :)
Zhlédnuto 1872 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press