Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Bible možná dává naději, ale .....

Bible možná dává naději, ale díky politice Vatikánu je to naděje falešná.

Paní Svobodová, Vy asi věříte, že z Vatikánu vychází samé dobro, já jsem přesvědčen o opaku. Na tom asi nic nezměníme.

Chci Vám jen říci, že Marcinkus není zdaleka jediný, na koho je možné ukázat prstem. Asi nevíte, že mezi obchodními partnery Vatikánské banky byl i člověk, vlastnící společnost na výrobu pornofilmů, ale co, účel světí prostředky.

Slova papeže jsou krásná věc a dobře se poslouchají, důležitější jsou však činy a tam už je to horší.

Kondomy si kupují paní Svobodová muži hlavně proto, aby jejich partnerka neotěhotněla a je jedno jestli manželka, přítelkyně nebo milenka. Kondomy kupuje spousta mužů kvůli tomu, že již nechtějí s manželkou další děti - to stejné platí o antikoncepci žen.

Váš názor na toto téma již dle mého hraničí s fanatismem. Důkazem je použitá demagogie ohledně mrtvolky dítěte. Nevím, čím strašíte lidi, ale v 8-10 týdnu těhotenství ještě zdaleka nejde mluvit ani o mrtvolce ani o dítěti (toto je názor odborníků).

Papež Pius XII. dle mých informací nikdy neodsoudil fašismus a nijak se nestavěl proti hrůznostem páchaných nacisty, dokonce se s nimi běžně stýkal. Proč se nepostavil zrůdné tyranii, když mluvil osobně s Hitlerem ? Vatikán vždy podporoval a stál na straně Germánů, stačí se podívat do naší vlastní historie.

S těmi židy to je taky velmi diskutabilní. V Itálii byli židé v jiné situaci díky Mussolinimu a zdaleka tam nebyli tak pronásledováni jako třeba v Polsku nebo u nás. Jestliže si měl Vatikán po válce zachovat čistý štít, najednou byl z papeže hrdina, který údajně spolupracoval s Hitlerem jen naoko, aby mohl zachraňovat lidi. Tento argument se objevoval i u nás, když byli po válce vyšetřováni Havlův otec a strýc, kteří měli za války mezi nacisty výborné styky a známosti.

Já na odpovědnost před bohem nevěřím, ani na boží mlýny. Svět je stále plný zvěrstva, které lidé na lidech páchají za peníze nebo z přesvědčení. Biblí svět nezměníte a to už jen proto, že militantní neokonzervativci v USA pocházejí vesměs z křesťanského lůna (zbytek jsou židé).

Bush je věřící člověk, věříte že páchá dobro ? Reagan byl věřící člověk, myslíte že páchal dobro ? Půlka světa to vidí jinak, protože mají s jejich politikou přímou a krvavou zkušenost.
Zhlédnuto 1764 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press