Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

ČT se základnou USA a nikdy jinak

Údajně nezávislá ČT je velmi snaživá v propagaci dojednávané vojenské základny USA v ČR, což potvrzuje i její nedávná hysterická reakce na kritiku demonstrantů, mířenou na Kavčí hory. Reportéři ČT spoléhají na to, že lidé jsou líní dát si tu práci a podívat se zpětně, jak to s tou „objektivností“ veřejnoprávní televize vlastně je.

Níže jsou uvedeny příklady opravdu „objektivního“ přístupu ČT k tématu vojenské základny USA v Brdech, které dokazují, že „naše“ česká veřejnoprávní televize slouží někomu jinému než většině české veřejnosti.

Uvedené informace doplňují článek "Kdo nám zprivatizoval veřejnoprávní ČT?" o nevábném obrazu naší veřejnoprávní televize. ČT existuje kvůli účelu, který nejspíš neplní a nabízí tak otázku, jestli není zbytečná, popř. jak ji donutit fungovat ku prospěchu veřejnosti, která si ji platí.

Reportáž, vysílaná minulý týden na ČT1 v hlavním zpravodajském pořadu v 19.hod., ve které ČT zaútočila na demonstranty z hnutí „Ne základnám“, protestující proti neexistenci objektivní diskuze ve veřejnoprávní televizi, byla neobjektivní a manipulovala s divákem tím nejhorším způsobem. Reportéři ČT obvinili demonstranty velmi demagogickou formou ze lži a tím udělali trefnou tečku za svým vlastním přístupem k problému americké vojenské základny v ČR, proti které je dlouhodobě necelých 70% českých občanů a necelých 80% občanů je dlouhodobě pro referendum k tomuto problému.


Celý článek si můžete přečíst na www.zvedavec.org

http://www.zvedavec.org/komentare/2008/05/2567-ct-se-zakladnou-usa-a-nikdy-jinak.htm
Zhlédnuto 1871 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press