Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

zase ta televize!

Eva Novotná, 16.10.2007
Vážená paní Voldánová

Že televizní zpravodajství, kterého jste aktivní účastnicí, vykazuje v poslední době nízkou kvalitu je všeobecně známo. Že se ČT stala hlásnou troubou ODS nelze popřít. Že už Vás nebudeme vítat po večerech v naší domácnosti je bohužel jen Vaše zásluha. Vaše vysílání o "podvržené letové mapě" 5.10.07 lze známkovat jen krátkým slovíčkem :FUJ.
Situace je o to horší, že vy jste u zdroje informací, máte přístup ke zprávám, na rozdíl od většiny diváků kteří mají zprávy jen zprostředkované vaší redakcí.
A vy si dovolíte manipulovat veřejným míněním tak nechutným způsobem. Myslíte si, že zastrašíte 65 % občanů vyhrožováním možného trestného činu? Ještě jednou : FUJ. Myslíte, že jsou všichni diváci tvorové nepoužívající vlastní mozkové závity? Jen slabomyslný jedinec může uvěřit, že mapu zveřejnil někdo z odpůrců radaru. Důvody proč tady nechceme cizí vojenskou základnu jsou na www.blisty.cz, www.nezakladnam.cz,www.trokavec.cz, www.starostoveprotiradaru.eu
Vaše vysílání je nejspíš součástí kampaně pro radar. To ale nemá na veřejnoprávním vysílání co dělat. Kde je ta vyváženost? Dali jste prostor vyjádřit se k tomu někomu z odpůrců radaru? Je mi Vás upřímně líto. Co vidíte ráno v zrcadle?
Ještě jsme nezapomněli na to, jak jsme při vaší televizní stávce byli každý večer před budovou zpravodajství na Kavčích Horách. Měli jsme za to, že bráníme svobodu a kvalitu. Ta bohužel jen klesá a klesá, ale páteční večer byl poslední kapkou. U nás doma už budeme hledat zprávy jen na internetu.

(Možná že se pletu a má to na svědomí nějaký skrytý redaktor, ale bohužel při zprávách jste na obrazovce vy)


Na neshledanou Eva Novotná
(ten článeček - výkřik jsem poslala paní Voldánové emailem)


Bohužel televize se zase v neděli vyznamenala se sdělením že starostové z brd se dali koupit. Píšu další FUJ.

Já vím že otravuju pořád proti televizi, vím, že má knoflík kterým se vypíná, ale dostala mě reakce obyčejných lidí kteří mi hned v pondělí řekli proč se tak snažíme když to starostové už vzdali, bylo to přece včera v televizi.
Měli bychom si uvědomit JAK MOC sdělovací prostředky ovlivňují veřejné mínění. Jak moc dokážou poškodit. Jak moc je to jejich počínání zrůdné. Kapku po kapce otravují jakoukoliv aktivitu, jen aby vytvořili poslušné stádo, které bude volit toho komu přiřknou nějaké vyšší preference, případně nebudou už volit nikoho. Po těch zkušenostech. (To jsou dobře známé totalitní praktiky, léty prověřené.)
Nenechme si to líbit! Platíme poplatky za které nedostáváme kvalitní zprávy. Když si to necháme líbit dneska, co udělají příště?
Kolik lidí přijde na Václavák po takové masáži?

Eva Novotná
Zhlédnuto 1525 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press