Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Tančím Bailando za RADAR!!!

Tom Chrom, 8.11.2007
Vážení spoluobčané, přátelé i odpůrci radaru,

je načase konečně říci DOST těm nekonečným a vesměs hloupým tahanicím o radar! Vždyť všichni víme, že ten radar POTŘEBUJEME a že se bez něj již stejně NEOBEJDEME! Nejen tělesně postižení nebo duševně handicapovaní lidé potřebují pomoci tancem, ale rovněž náš nedostižný radar potřebuje podporu ve formě swingu! A tak se nyní, při psaní těchto řádků, řádně kroutím na hudbu nesmrtelného textaře Vyčítala do zpěvu neopakovatelné zpěvačky a ministryně obrany Parkanové!

Věřte mi, že psaní a tanec zároveň, nejsou jednoduché, ovšem já to jako svou nezištnou oběť radaru podstoupím! A nejen to! Já vám, prostoduchým a poněkud natvrdlým spoluobčanům řádně vysvětlím, proč je pro nás a naši zem radar to nejlepší a nejdůležitější!

Welcome radar, welcome!!!

Již odpradávna se naši předkové trápili hroznou skutečností a strašlivým faktem, že jsme národ malý a ještě méně doceňovaný! Z našich řad nečnějí velikáni typu Washingtona nebo Madonny! Jsme ztraceni kdesi hluboko ve střední Evropě někde mezi Německem a Ruskem! Jo a jinými bezvýznamnými státy, které jsou na tom stejně tak! A právě nyní, kdy se většina z Čechů rozhodovala spáchat sebevraždu z důvodů malého významu, se nám naskytla neopakovatelná příležitost a úžasná šance stát se z bezvýznamného státu PODSTAVCEM PRO RADAR!! Ano, čtete správně, naše mizerná a ubohá vlastička (ne Parkanová), zmítána po staletí boji a uchvatiteli, může konečně naplnit své poslání a nezvratitelný osud!

Každý normální, příčetný a slušný člověk by očekával, že se všichni semkneme k sobě a že povstaneme jako jeden muž (ženy si mohou ponechat své pohlaví a povstat jako jedna žena) a že všichni společně ruku v ruce vyjdeme do ulic oslavovat radar s písní na rtech! (jakou, to snad ani nemusím zdůrazňovat) Avšak co se nestalo? Pár hnidopichů a hloupých rebelů poukazuje na nesmyslnost tohoto kroku a dokonce snad i na možná nebezpečí? A já se vás tímto ptám: Jak se opovažujete zastávat jiný názor než jaký má strana a vláda této země?? Kde berete tu jistotu, že Američané zde zůstanou navždy? Vždyť pokud na radar dopadne jaderná raketa, mohu Vám svatosvatě slíbit, že tam nezůstane žádný Američan, ani žádný radar, ani domy, ani stromy, ani květy, ani Běty, dokonce ni kastaněty!

Pochopte už jednou konečně, že MUSÍTE zastávat stejný názor, jako naši inteligentní, nezkorumpovatelní a filantropičtí ministři a potažmo i celá vláda, která jediná ví, co je pro nás dobré a co doopravdy potřebujeme! Vy, obyčejní lidé, jste prostě příliš hloupí, omezení a místy i lehce kretenoidní, aby jste mohli rozhodovat o tak závažné bezpečnostní otázce, jakou radar bezesporu je! Ano, máte sice nějakým nedopatřením volební právo a můžete jednou za 4 roky rozhodnout, jestli má vládnout Havel nebo Pavel, ale protože všichni kandidáti za všechny strany jsou jeden za 18 a druhý bez 2 za 20, tak zase o tolik nejde! Ovšem radar, to je přeci jen mnohem důležitější záležitost než politické žabo-myší války!

Zde jde o bezpečnost celé planety, ba co dím, i přilehlých vesmírů, tudíž nechápu, jakým právem máte drzé a pochybovačné připomínky?? Co vás pasuje na bezpečnostní experty, že předem víte, že radar by se zde neměl stavět? Navíc u radaru budou i čeští a ruští vojenští experti! Rovněž se v tajnosti jedná o přítomnosti rumunských, japonských a argentinských vojenských jednotek! Samozřejmě budeme muset pozvat i ostatní země včetně ugrofinských paradesantních výsadkářů, abychom snad někoho neurazili!

Je zbytečné se bránit radaru a všemu dobru s ním spojenému! Pochopte už jednou konečně, že jsme demokratická země, ve které můžete buď souhlasit s vládou nebo držet ústa na zámek!

Uff, dotančil jsem swing a začnu asi foxtrot!

Tom Chrom, ozářený strom....
Zhlédnuto 1125 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press