Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Klvaňa mne definitivně přesvědčil!!!

Tom Chrom, 9.11.2007
Vážený pane Nováku,

pan Klvaňa i se svou marketingovou PR kampaní mne jednoznačně přesvědčil o tom, že je amorální a zvrácené NECHTÍT radar! Stavil se totiž u mne doma a před prahem mého bytu na kolenou plačíc zapřísahal mne, abych se přiklonil na stranu radaru a on mohl ve své statistice vykázat alespoň jednoho přesvědčeného voliče mezi 15 - 107 lety!

Já jsem sice pacifistou až do morku kostí, ale neubránil jsem se dojetí při pohledu na jeho ztrhaný obličej a ztrhané pozadí, neb mu na kalhotách visel sousedův pes, jenž pacifismem rozhodně neoplýval a na slova radar nebo záření byl vysloveně alergický! Pozval jsem tedy pana Klvaňu dál, ačkoli mi sousedi nepokrytě vyhrožovali a posílali na mou hlavu hromy i blesky, které žádný protiraketový systém nezastaví.

Poté, co jsme pana Klvaňu obvázali a umístili do stabilizované polohy, mi vylíčil svůj krušný život obraceče na víru radarovou, kterážto v našich zemích ještě nestačila vzklíčit, zatímco naše politická reprezentace již žádá plody! Čestně se mi přiznal, že pokud neprokáže alespoň jednoho přesvědčeného odpůrce radaru, nejenže neobdrží předem daný honorář + dozorčí místo v ČEZu, ale bude rovněž vláčen v tisku! Pravděpodobně za přirození nebo jiný příhodný úd! Rovněž další PR projekty, ve kterých má přesvědčovat voliče o Čunkově bezúhonosti a bezúplatnosti, budou vážně ohroženy!

Tváří v tvář takovéto krutosti vůči bezbrannému člověku, který si chce pouze vydělat na chléb svůj vezdejší, rozhodl jsem se obrátit na pravou víru, víru v radar nejlepší, kterýžto nás spasí a odpustí nám záření, jako i my jemu!

Měl by jste ovšem přestat planě plkat a přijít ke mně do dílny, kde jedeme na tři směny, aby bylo miniradarů dostatek a aby se ozáření chtiví lidé nemuseli vrhat do jaderných reaktorů v Dukovanech a Temelínu po hlavě! Pochopte, že každá, byť nešikovná ruka přiložená k dílu, nám pomáhá odstranit v lidech zbytečný strach a naopak navodit přátelské až milenecké nálady vůči radaru i jaderným raketám!

Tom Chrom, ozářený strom...
Zhlédnuto 1236 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press