Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Slova pana Tamáše

Lukáš S., 7.5.2008
Shlédl jsem video s demonstarací dne 5.5- Tuhle Smlouvu Nebereme a chtěl bych reagovat (malou kritikou do vlastních řad ale i ta je určitě potřeba aby iniciativa fungovala správně) na slova pana Tamáše která padla závěrem tohoto videa.
Nevím, možná je to jen můj osobní názor ale připadá mi že pan Tamáš se vyjadřuje, na můj vkus až moc chvalozpěvně. Mám také tak trochu obavy aby tato slova nepůsobila v krátké budoucnosti spíše kontraproduktivně a hned vysvětlím proč.
Pan Tamáš v tomto videu říká, že má pocit který mu říká že v USA již padlo rozhodnutí o tom že základna zde stát nebude. Nevím zda má pan Tamáš více informací nějakého závažnějšího charakteru který mu tak nasvědčuje ale můj názor ne tento výrok je následovný. Jestli tak pan Tamáš usuzuje podle toho že k nám nezavítala Americká ministrně zahraničí aby podepsala smlouvu o radaru, tak bych měl k tomu svou verzi výkladu.
Myslím si že paní Condoleezza Rice zde nepřijela protože Bílý dům čeká až jak dopadnou jednání s Polskem aby případně mohl jednat o umístění i raket na naše území. Samozřejmě je to můj postřeh a klidně může být chybný ale považoval jsem to za správné se s ním s vámi podělit.
Další na co bych chtěl poznamenat k výrokum pana Tamáše je, že lidé by si mohli později říct, kdyby zde přece jen radarová základna umístěna byla, ,,Ten Tamáš měl plnou pusu optimizmu a teď z toho sešlo, tak já už mu nevěřím".
Já bych být na jeho místě volil trochu mírnější slova s povzbuzením a výzvou na konec.

Přeji hezký zbytek dne

Lukáš S.
Zhlédnuto 1390 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press