Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Když nepřijít o iluze teď,... tak kdy?

Jindřich Štoček, 5.10.2007
11.září 2001 bylo pro mě velkým ponaučení. Uvědomil jsem si mnohé o tom, jak svět funguje, respektive nefunguje... racionálně řízený svět je velmi vzdálený skutečnosti. To neznamená, že by nebyl cíleně a promyšleně řízen, jenomže to není kuprospěchu většině.
Al-Káida mohla unést letadla a narazit s nimi. Zbytek „scénáře“ (popíraná demolice) je ze strany vlády, hovadizmus, ze strany „konspiračních teoretiků“ jde alespoň o teorii. Za strany vědců, stavařů a lidí zabývajících se demolicí jde o věcné otázky a argumenty, které oficiální verzi o příčině „pádu“ nekompromisně diskreditují. Al-Káida čerpá z této události podobně, jako americká vojenská mašinérie.
Osobně bych strašně rád věřil (a po prvním šoku z události jsem názor většiny,... tedy televize přijal), že samotný pád má na svědomí Al-Káida. Strašně rád bych věřil, že když odstraníme tyhle "padouchy" bude již na Zemi mír a klid. Fakta jsou však krutá, neoddiskutovatelná a trhají mou víru nacucky. Před člověkem se odkrývá pravděpodobnější realita.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Konspira%C4%8Dn%C3%AD_teorie_o_%C3%BAtoc%C3%ADch_z_11._z%C3%A1%C5%99%C3%AD
http://911.yweb.sk/

Ralita jak známo, bývá horší, než si myslíme.

S odstupem času jsme schopni hovořit o fašistické a komunistické propagandě. Jenomže jak člověk pozná, že není součástí nějaké nové? Může se propagandě vůbec vyhnout?
Když náš „reklamní systém“ je založen na lži neměli bychom se divit, že v ní žijeme. „O pravdu snad již nikomu nejde“.
„Za komunistů se za slova chodilo do vězení, dnes si můžete říkat co chcete a je to k ničemu, protože „nikdo neposlouchá“. Toto jsou dvě formy diktatury. Kdybi lidé opravdu brali vážně informace,... o klimatických změnách o společnosti ve které žijeme (zvyšující se procento sebevražd, nálada ve společnosti) tak by bylo zapotřebý je kontrolovat, protože oni by se začali proti tomu bouřit.“
Zdá se, že budeme muset být zase kontrolováni, vláda se nerospakuje a pokračuje ve svém nehorázném posluhování, jak řekl Jan Keller, „Musí tlačit káru dál se vším všudy i s jejím smradlavým obsahem“, kdo netlačí totiž nemá poslanecký plat a jde snad dnes někomu o něco jiného?

Svět bez války, svět bez parazitů?

Že válka bude východisko z krize se rozhodlo již po první světové válce. Beze strachu se nedá vládnout a jen špatně "rejžovat" z lidí. František Koukolík v jednom z pořadu „vstupte“ č.r. Leonardo vysvětluje, že nejčastějším důvodem rozpoutávání válek (není to nic nového), je vyřešení vnitropolitických mocenských krizí. „Boj proti společnému nepříteli“ sjednotí jak roztříštěnou mocenskou elitu, tak především občany, kteří jsou navíc mnohem tolerantnější k omezování své vlastní osobní svobody. Tržní systém takový jaký je, selhává také proto, že je založen na uměle vyvolaném pocitu nedostatku "re-klam-mě" a neopropagandě, selhává protože jej ovládají paraziti jedině válka jej může udržet ještě nějaký čas v současné podobě.

http://www.rozhlas.cz/radionaprani/archiv/?p_po=2628&p_pattern=Koukol%EDk&p_gt=1

Ti jenž páchají tyto v pravdě zločiny proti lidskosti, nejsou normální. Lze je identifikovat, jako částečné sociálně úspěšné psychopaty. Jejich chování lze chápat jako evolučně stabilní strategii parazitující menšiny.
Kdesi v člověku je něco, co mu nedovolí se vzdát, co ho šťouchá aby začal parazity trestat a tím i prohnilí svět měnit.
Já to dělám tím, že se dávám s každým do řeči.
Rozšířený názor může změnit svět více, nežli politici ti narozdíl od nás nemohou jednat podle svého svědomí (kdybi nějaké měli). Je to však běh na dlouhou trať, a závod s časem.
Někdo může opatrně, někdo přímo. Já své názory šířím někdy neopatrně což není možná rozumné, je to však rozuměnjší než mlčet a přihlížet naší kolektivní sebevraždě.

Heslo dne zní: „chceš-li změnit svět, změň sám sebe“
Zhlédnuto 1218 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press