Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Lidovci:"Malá lež,žádná lež!"

Jaroslav Vedral, 7.11.2007
Už nejméně půl roku politické dění v Čechách ovlivňuje negativně aféra "Čunek". Nepřísluší mi hodnotit vinu či nevinu p.Čunka. Jedine(čné), k čemu se mohu vyjádřit, jsou jeho vystoupení v médiích,které se "zábavou" sleduji a trnu,co nového se opět nedovím. Politici se mají umět vyjádřit ke všem otázkám(i když se jim moc nelíbí),které po nich občané (tedy i reportéři) chtějí. Pokud to nedokáží ,platí hezké přísloví:"Mluviti stříbro,mlčeti zlato" .
Pan Čunek si nezvolil ani jednu z těchto možností. Místo toho nás zasypal směsicí protichůdných tvrzení,kterou se snažil minimalizovat napáchané vlastní škody. To je bohužel v dnešní době velice častá praxe v politice.
Daleko nebezpečnější pro společnost je to,že se na jeho stranu postavila jeho mateřská strana a nadále ho bude tolerovat jako předsedu své strany. Tím přiznává,že zastává stejné zásady jako on. Novým motem této strany by mohlo(mělo) být: "Lhát,lhát a zase lhát". Možná,že od této strany budou v brzké době uzákoněny odpůstky. Bože, chraň nás!
Zhlédnuto 1496 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press