Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Snažme se být důslední

Jaroslav Vedral, 13.11.2007
Od včerejšího dne zde debatujeme o tzv. Nobelově ceně za ekonomii. Přiznám se,že jakékoli ceny jsou mi cizí. Ale pokud se chceme chovat férově a přesně( skoro bych řekl vědecky),musíme se přesně držet faktů a nezkreslovat informace (viz. česká verze wikipedie).
Bohužel o něco podobného se tzv. "ekonomové" snaží ve světě a u nás stále.
Vycházím z oficiálních zdrojů(anglických raději); www.nobelprize.org a anglická verze wikipedie(en.wikipedia.org/wiki/Nobel_Prize) mluví jasně pouze o Prize in Economics ("The Sveriges Riksbank Prize in Economic Sciences in Memory of Alfred Nobel") .
Mám bohužel obavu,že tato cena byla záměrně včleněna mezi tzv. pravé ceny. Stačí si zjistit jaký proud tito ekonomové zastávají.
Pokud se nezačneme chovat přesně a nebudeme schopni rozlišovat (i tyto prkotiny)tyto polopravdy(lži),sami se jako lidstvo degradujeme a přiznáváme,že věříme těmto "polopravdám".(trošku to zavání propagandou)

V reakci na soukromé zasílání budu věřit v ochotu bloggerů tyto informace zveřejňovat,jinak z toho vzniká hrozný bordel a neblogger má potom strašně moc práce si reakce vyhledat.
Zhlédnuto 1455 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press