Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

ZKUŠENOST Z MOSKVY, ŘÍJEN 2008

Martin Vlček, 17.11.2008
Dobry den, rad bych vam chtel poradit ve veci Ruska, jedte do moskvy, sledujte zpravy v celoplosnych kanalech, zjistite ze vsechny aktivisticke skupiny, treba i ekologicke, jakekoli obcanska sdruzeni, konci vcetne vsech clenu v base!! Autocenzura a cenzura jako u nas pred rokem 1989!
Zjistete, ze se tam tisknou ucebnice pro deti o tom ze stalin byl dobry manazer SIC! (vyslo za Putina), nikoli ze to byl vrah mnoha lidi v gulagu. Katyni etc (knizky pro deti za Jelcina). Vsichni povine musi volit Putinovu stranu, jinak jsou vyhozeni z prace, a volby jsou navic jiz pravidelne falsovany. Byl jsem tam mesic, cetl noviny, mluvil s lidma, videl TV zpravy. Jedte tam a pochopite, ze nezijete v bezpecnem svete. Rusko je autoritářská diktatura. Chcete být zase zásobovateli výrobky pro ne? Je to nacionalisticka, expanzivni dikatarutra, kde je absolutni cenzura v TV a mediich, bez opozice, lide to tam ani netusi a podporuji veskere kroky FSB, ktera realne stat řídí! (drivejsi netransformovane KGB)!! Válka v Čečně, Gruzii... Tolik k věci radaru, potrebovali bychom je odradit mnohem vic než raderem, skoda ze nemame rakety, rusove se takto vubec nezaleknou a budou porusovat dalsi tisice dohod, ktere pred tim podepsali ale nepsplnili. A prosazovat jen sve, citlivost k malym narodum nemaji stejne Rusko jako USA, tak i Cina! Rusko je svym soucasnym nacionalismem ale nejnebezpecnejsi, a z techto tri bohuzel nejbliz, kdyby byli tam co Australie, tak bychom takovy problem nemeli. Vam rusko zase v CR nepreji!!!
Mgr. Martin Vlcek

ps. jedine nezavisly tis Novaja Gazeta, Kommersant netisknou dezinformace (bohuzel je malo kdo cte a lide jsou az na vyjimky - kasparov.ru - lini bojovat za demokracii)
Zhlédnuto 1491 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press