Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Odpůrci radaru - odpůrci emomanipulace

antiamerické - na tomto serveru jsou zprávy, ve kterých se politika USA jeví výhradně v negativním smyslu, kritice žádné jiné velmoci není věnována pozornost. Tohle jednoduše musí vadit spoustě lidí, kteří chápou, že odzbrojování musí vždy probíhat současně.

extrémně levicové - názory duchovního vůdce Sila se mě takto jeví, např, názor, že stát by se měl starat o plnou zaměstnanost občanů, věty o "zrůdných spekluacích velkokapitálu", principální nehumánnosti pravicové politiky atd. A opět - pro spoustu lidí tohle jsou extremně levicové názory

antisemitistické - gratulace k porážce izraele od předního představitele hnutí, dále celá řada protižidovskýh a protisionistických narážek od bloggerů až přes uveřejnění Protokolu mudrců (to sice neiniciovali představitele hnutí, ale kdybych já provozoval nějaký server a moji příznivci projevovali takové názory - tak bych se od takových názorů výrazně distancoval).

Nic z toho, o čem víše píšu jsem se nedočetl v novinách ani neviděl v televize - není to tak, že by tenhle pocit vyvolávaly massmedia, je to pocit vyplývající ze čtení tohoto webu, případně dokumentů stažených z tohoto webu (resp. z webu humanistů, což je pro vnímání veřejnosti prakticky totéž)
Zhlédnuto 1337 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press