Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Odpůrci radaru - odpůrci emomanipulace

děkuji za odpověď,

já chtěl původně jen připomenout důvody, proč - podle mého - je pro hodně lidí Ne Základnám neseriózní a příliš radikální a taky, že tyto důvody nemusí nutně být vnuceny lidem médii, ale že jsou přímo vyvolány parametry tohoto hnutí

1) Pokud si založím web o fotbalové lize a budu uveřejňovat kritické články pouze o Spartě, pak se prostě nemůžu divit tomu, že budu považován za zaujatého (až fanatika). Ve výsledku pak můžu dosáhnout až toho, že moje oprávněná kritika nebude brána vážně.

2) Tohle je podobné - nestavím státy s kombinací kapitalismus + zastupitelská demokracie na nějaký piedestál a netvrdím, že nemají chybu. Ale musím při té kritice být schopen nabídnout alternativu. A nemůžete se divit veřejnosti, že alternativu levicového extrémismu odmítá, protože realizace levicových pokusů na planetě končili vždy mnohem horší kvalitou života pro obyčejné lidi, než nabízí režimy kapitalistické. Stejně tak míra zločinů proti lidem i přírodě se nedá srovnávat.

3) Nejsem expert, ale hodnocení teroristů z Hizballáhu je docela shodné po celem světě (nejen v USA). Každopádně: humanista, který gratuluje teroristům - divíte se, že to působí podezřele?

4) Massmédia jsou hrozné, jejich popis reality se mnohdy neshoduje - v tom se vzácně shodnu s Váma. Ale nehledal bych v tom konspiraci "židovských vlastníků" (jak se tady občas objeví) - spíš jen kombinaci lenosti a neschopnosti.

MK
Zhlédnuto 1469 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press