Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

PROČ JSME TAK POHODLNÍ A LÍNÍ ?

josef kábele, 23.4.2008
Zdravím všehny co se radaru týče
je hezké slyšet že 70 procent českého národa nesouhlasí s radarem ,ale co ta většina proto udělá aby nás ti co za nás rozhodují si toho všimla -zanadává si u televize nebo rozčílí u piva ! Ale to na nikoho velký dojem neudělá.

Přitom by jen stačilo nebýt líní a opustit na několik hodin svuj domov a v hojném počtu jim ukázat že s námi by také měli počítat s tím co chcem v naší hezké mít a co naopak,ale to už je asi až příliš pro klasického českého občánka než aby " aby přiložil ruku k dílu" tak nad tím mávne rukou.

A TO JE PŘESNĚ TO S ČÍM NAŠE VEDENÍ POČÍTÁ - však si to prosadíme bude tu jen hrstka lidí proti a ta nic velkého nezmuže a tak je to uplně se vším co si na nás "ušijí " to jim pěkně chroupnem.

.Jinde v Evropě jsou schopní vylézt do ulic ve statisícových počtech i kvuli banalitě ,ale dají tím všem po celém světě najevo -MY LIDÉ JSME STÁT A NÁM SE TO NELÍBÍ !
To je naše jediné řešení jak jim ukázat aby s námi počítali že se z nás po roce 89 nestali jen ovce co sem tam nějaká zabečí .

Myslím že jako národ jsme zase prohráli, ten radar tam stejně bude stát už je to rozjeté a zastavil by to jen ten POŘÁDNÝ DAV a ten stále chybí a jsem zvědav v jak hojném počtu se sejde Český Národ 5.května v Praze ?
Celkem by mě zajímalo co by si museli vymyslet aby nás to "probralo" ze spánku ??? !!!

P.S. Což takhle - ČESKÁ REPUBLIKA SE STANEM ULOŽIŠTĚM KOMUNÁLNÍHO ODPADU PRO EVROPSKOU UNII (zvedlo by nás to od televize ?????????? )
Zhlédnuto 1669 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press