Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Za co vlastně J. X. Doležal drží hladovku?

Kryštof Kreisinger, 14.6.2008
Zajímalo by mne za co drží Jiří X. Doležal hladovku? Když začínal, tak se dušoval, že chápe hladovku J. Tamáše a J. Bednáře, ale vadí mu populismus českých politiků, kteří chtějí držet řetězovou hladovku. Soudě podle jeho příspěvku v LN, kde o řetětové hladovce nepadlo ani slovo, pouze zpochybňoval korektnost hladovky JT-JB a samozřejmě nechyběly xenofobní argumenty tohoto bývalého neonacisty. Tak co mu vadí? Populističtí politici, hladovka JT-JB, nebo muslimové.

Je skutečně zajímavé, že stoupenci radaru se rekrutují z řad neonacistů, fašistů, xenofobů, rasistů a bývalích komunistů (dnes samozřejmě nejradikálnějších konzervativců - inu jaká doba, takový kabát). Dokladem toho je i Jiří X. Doležal. Tento neonacista je znám, především svou spjatostí s "legendární" kapelou Braník, jejíž členové byli odsouzeni a kapela zakázána za rasistické texty.

Nakonec si myslím, že tento nešťastný extrémista, kterému se vše jaksi popletlo, byl angažován, aby zesměšnil příznivce radaru, což není nijak složité, vzhledem k jejich prázdným argumentům a monotónimu opakování, toho co říkají politici.
Zhlédnuto 4146 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press