Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Pane Polčáku

lubomir Man, 17.4.2014
Záměrně nepíši Vážený, protože si Vás nevážím, ani co by se za nehet vešlo, a navíc mám na Vás pifku za to, že mi každým svým vysloveným moudrem zkracujete můj nachylující se život, zatímco ten svůj, ještě téměř neohraničený, si spokojeností nad tím, jak krásně a bez škobrtnutí jste se právě vyjádřil, nespravedlivě prodlužujete. Což jde jde proti přirozenému lidskému právu, je mi z toho zle, vztekám se, naposledy pak včera, kdy jsem se dočetl, že žádáte, aby při bruselském jednání o vyloučení Ruska z Rady Evropy byla z vedení české delegace odvolána poslankyně Váhalová za – podle Vás – vůči Rusku příliš měkký postoj. Vyplývá z toho, že Vy byste při probírání dané problematiky (Ukrajina, Rusko, Krym), zaujal vůči Rusku postoj mnohem tvrdší a nesmlouvavější, při vašem mládí a informacím, které se k Vám dostávají a které Vám vybělují mozek do barvy čerstvě nakrojeného puškvorce, možná i co nejozbrojenější, protože Rusko je ve Vašich očích zlý agresor, kterého by měl Západ konečně praštit pořádně do čumáku, aby už se svými kousky přestal.
Jakými kousky, pane Polčáku? Obkolesuje svými raketami a vojenskými základnami Rusko Ameriku – či je tomu naopak? Vy nevíte nic o tom, že američtí neokonzervatisté, kteří hrají v politice USA první housle, jsou dnes připraveni a odhodlaní ovládnout celý svět, jak nám to nedávno prozradil významný americký ekonom a hlavní poradce někdejšího prezdenta Reagana paul Craig Roberts? V první řadě pak ovládnout Rusko, proti němuž (zase dle P.C Robertse), se k odpálení připravují jaderné rakety ze tří odpališť: Polska, Gruzie a Ukrajiny – a že tudíž Rusko, zcela osamocené a izolované – čelí bezprostřední hrozbě svého skutečného a krvavého zániku? Vy nevíte nic o tom, že právě kvůli získání odpališť ve východní Ukrajině, jež by byly nejblíže Moskvě, se rozjely manifestace na Majdanu, do kterých USA vložily celých pět miliard dolarů (hlavně na žold manifestatntům), kterýžto údaj jako první vynesl na veřejnost jeden z veteránů americké výzvědné služby S. Ricard a následně jej odvážně potvrdila sama náměstkyně amerického ministra obrany Nulandová?
Ne? Vy o tomhle všem nic nevíte? Ale jak se pak odvažujete hodnotit, zda je postoj naší delegátky vůči Rusku v Radě Evropy dost tvrdý či měkký? A odkud jste sebral svoji odvahu navrhovat její odvolání? Kdo ví, třeba najdete dost odvahy k tomu, abyste na mé otázky odpověděl. A když ne – prosím Vás, při všem, co je nám na tomto světě drahé – napříště už mlčte o věcech, o kterých nic nevíte.
Zhlédnuto 964 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press