Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Tak tohle Takáčovi hrubě nevyšlo

lubomir Man, 24.4.2014
Zaznělo to dopoledne ve čtvrtek na ČT 24. Redaktor Takáč se spojil s jistým redaktorem z Hospodářských novin, aby se ho zeptal, jak to se střelbou a mrtvými na straně proruských sil u jistého východoukrajinského městečka vlastně bylo.
" Jak," odpověděl dotázaný. "Přijelo tam pár transportérů ukrajinské armády, někdo z proruských na ně zřejmě vystřelil, ti z ukrajinských transportérů odpověděli hromadnou střelbou, pár lidí proruských sil zabili a hned po té střelbě zase odjeli."
"Co myslíte, že Putin tímhle krokem sledoval?" zareagoval redaktor Takáč s tak odzbrojující logikou, že zmátla i ostříleného redaktora Hospodářských novin.
"Putin?" zabreptal nechápavě. "Ten s tím ale neměl co dělat, k městečku
přijeli příslušníci ukrajinské armády, které tam nejspíš vyslal Kijev."
V tu chvíli upadl do zmatku zase redaktor Takáč, protože s tak nekolegiální reakcí nepočítal. Takže po dechu zalapal i on a hlavou mu projela myšlenka, že chuť zahájit střelbu má teď vlastně taky. A nejen na tohohohle natvrdlého hosta, ale dokonce i sám na sebe. Protože on sám si tohle slonbidlo do studia pozval. A teď má z ostudy kabát. A tohle trdlo z Hospodářských novin zas jistotu, že si u něj (u Takáče), v ČT 24 v životě už ani neškrtne. Že já, blbec, nepozval jak obvykle Šídla! zahořekoval pak ještě u kávy po skončení pořadu. Na toho je spoleh nekompromisně vždycky. A v absolutně každé situaci.
Zhlédnuto 872 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press