Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Roberts: Když zabili Kennedyho, zabili i Ameriku

lubomir Man, 14.5.2016
Kennedy uměl to, co většina amerických prezidentů neuměla a neumí. Dokázal se oprostit od konvenčního myšlení. Po své zkušenosti s dobrodužstvím kubánských emigrantů v Zátoce sviní a s raketovou krizí na Kubě došel k názoru, že ředitel CIA Allan Dulles a předseda sdružení náčelníků štábů generál Lemnitzer propadli antikomunistické hysterii natolik, že se stávají nebezpečím pro Američany i pro svět. Oba tedy zbavil jejich úřadů a tím uvedl do pohybu své vlastní zavraždění. CIA, sdružení náčelníků štábů a tajná služba usoudily, že Kennedy svým krokem prokázal, že je vůči komunizmu příliš měkký, a ke stejnému názoru dospěli i konzervativci, sdružení kolem Billa Buckleye.
Kennedyho tedy zabila antikomunistická hysterie, panující v armádních a bezpečnostních složkách. Oswald neměl samozřejmě s Kennedyho zavražděním nic společného, a proto byl i on – ještě uvnitř dallaského vězení – zbaven života. A to pár minut před tím, než měl být poprvé výslechnut.
Vy z vás, ještě příliš mladých na to, abyste Kennedyho sami poznali, i vy, kteří jste na něj už zapomněli, udělejte si nyní čas a vyslechněte si jeho řeč, trvající pět minut a 23 vteřin. A představte si, že by měl takovouto řeč pronést některý z našich současných idiotů.
Zde je ona Kennedyho řeč:
Here is JFK’s speech: https://www.youtube.com/watch?v=YafZkjiMpjU
Zhlédnuto 643 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press