Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Roberts: Vzkříšení Armageddonu

lubomir Man, 1.3.2017
Kampaň amerických zpravodajských služeb, bombardujících veřejnost vymyšlenými informacemi o kontaktech týmu prezidenta Trumpa s Ruskem, cílí k zajištění lukrativní studené války a k zablokování procesu uvolnění napětí.
Gareth Porten

„Hlubokému státu“ stačilo 24 dní k vykastrofání prezidenta Donalda Trumpa a ke znevěrohodnění jeho slibu, že skončí s napětím mezi USA a Ruskem, vytvořeném během vlád Clintona, Bushe ml. a Obamy.
Jak Gareth Porten dokazuje, byla kauza proti generálu Flynnovi, 24 dennímu Trumpově poradci Národní bezpečnosti, výtvorem nepravdivé informace.
Obamův ředitel CIA John Brennan dal do oběhu vymyšlené zprávy, z nichž ani jediná neobsahovala zrnko faktu či důkazu. Mediální prostitutky CIA věděly, že tyto zprávy nejsou ničím než odpovědí CIA na hrozbu, že roční rozpočet vojenskobezpečnostního komplexu, zoufale potřebujícího „ruskou hrozbu“, by právě o tuto hrozbu mohl pod novým prezidentem přijít. A tak se mediální prostitutky, především pak New York Times, CNN, MSNBC a všechny další, oddány posluhováním svému pánu CIA víc než věci míru mezi nukleárními mocnostmi, daly do práce.
Vidíme tedy, že americká a vůbec všechna západní média jsou více oddána konfliktu s Ruskem, než míru, a to zcela bez ohledu na brutální skutečnost, že pouhých 10 procent nukleárního arzenálu, ať už amerického či ruského, stačí na eliminaci veškerého života na Zemi.
Jak píše Patrick Lawrence: „Světla nad námi pomalu zhasínají. Tisk nás opustil a prokázal, že nás nedokáže v ničem podstatném informovat. Vše, co nám zbylo, jsou alternativní média.“
Alternativní média jsou média internetová, weby jako Intercept, USA Watchdog, Alex Jones, Information Clearing House, Global research, UNZ Review atd.
Pochopitelně, všechny tyto weby jsou cílem neustálých útoků. Vzpomeňme např. na seznam 200 tzv. „ruských agentů“. Zkrátka každý zdroj, nehlásící se k hlubokému státu, je určen k umlčení. Alex Jones má např. už dnes problémy s googlem.
Jak říkali nacisté: Stačí nastolit strach a lidé uhnou.
Trumpovo prezidentství je de facto u konce – a to i když se mu umožní setrvat u moci. Už se srovnal s linií vojenskobezpečnostního komplexu. Řekl, že Rusko musí vrátit Krym Ukrajině, zatímco Krym vrátil sám sebe do Ruska. Odmítl novou smlouvu o omezení strategických zbraní (START) s tím, že chce v nukleárním zbrojení pro USA převahu a nikoliv paritu. Obamovo bilionové zvýšení amerického nukleárního arzenáluy se tedy pravděpodobně Trumpovy podpory dočká.
Čímž vším se po jednom měsíci Trumpa v úřadu změnil cíl od napětí sníženého k napětí zvýšenému. A další napětí jsou za rohem. Existuje plán na okupaci části Sýrie americkým vojskem, aby se tak znemožnilo znovusjednocení celé země. Část Sýrie má být připojena k Turecku, část má být předána Kurdům a kus Sýrie připadne Washingtonu.
A tak bude chaos na Středním východě zachován na věčné časy. A pokračující provokace Washingtonu jak proti Rusku, tak proti Číně, budou okusovat stále ještě přetrvávající ruské naděje na zlepšení jeho vztahů s Washingtonem.
Jedinou příčinou, proč život na Zemi po více než půl století existence nukleárních zbraní stále ještě přetrvává, bylo to, že američtí prezidenti a sovětští vůdci pracovali společně na snižování vzájemného napětí.
Dnes je však situace odlišná. Poslední tři američtí prezidenti – a dnes už tedy i Trump – dřeli i v přesčasech aby naopak toto napětí zvyšovali.Nejvyšší američtí generálové charakterizují Rusko jako „hlavní hrozbu pro Spojené státy“. A velitelé NATO ujišťují svět, že Rusko může okupovat baltské země či Polsko v kterémkoli okamžiku.
Tato nesmyslná obviňování a předpovědi dávají Rusům na vědomí, že Západ své obyvatelstvo na útok proti Rusku už co nejnaléhavěji připravuje.
Což představuje extrémní riziko, do něhož choromyslní neokonzervativci, idiotská liberálně-progresívní levice, nenasytný vojenskobezpečnostní komplex a agresívní generálové vystavují život na Zemi.
A pár hlasů, které před tímto rizikem varují, jsou coby „ruští agenti“ nemilosrdně zaháněni do kouta.
Zhlédnuto 962 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press