Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

PF 2009

Pan Tau, 1.1.2009
Moji Vážení a milí spoluobčané

Skončil nám rok 2008 a již pár hodin nám vládne rok 2009. Nevím, jak pro každého z Vás byl úspěšný či naopak, ale měly by jsme hledět všichni jen vstříc světlejším dnům budoucnosti.

Samozřejmě, na minulost se můžeme obracet, jak z důvodu hezkých vzpomínek, tak i z poučení a vyvarování se chyb v minulosti.

Přeji Vám všem slušným lidem České republiky, hlavně zdraví, hodně lásky okolo sebe, štěstí a tolerance.

Přeji této zemi hlavně mladé, slušné, nadějné lidi se srdcem na pravém místě, jelikož polistopadový vývoj 89, zklamal nejednoho z nás a s nadějemi v lepší zítřky, přežíváme, jak dopadne zítřek následující.

Osobně mě vadí, že se lid rozděluje na voliče levice a pravice a nevidí, že nás podvedli všechny bez rozdílu politické sympatie.

Země je rozkradená, u moci jsou spekulanti a podvodníci, slušný občan kouká s otevřenou pusou a prázdnou kapsou a s neutěšitelným pocitem z budoucnosti, jak mezi těmito soky s ostrými rameny a mluvou vlastně vůbec přežije a je nucen k nejednomu podvodu, aby přežil.

Vše je to o politice a záleží jen na Vás, komu u voleb dáte hlas. Měly by jste se účastnit jakýkoliv voleb a zkusit dát po hlubším prozkoumání a Vašich sympatií, šanci a příležitost prosadit se, někomu novému.

Zapomeňme všichni nadobro pro hlasy ODS, ČSSD, KDU ČSL, ZELENÝM, zrušme komunisty a udělejme revizi obecně od 89 a pozavírejme všechny odpovědné, za jakýkoliv maras.

Dále mě trápí a lítám v tom s většinou z Vás, že jsme po 89 skočili po Americkém modelu, (který teď vykazuje své výsledky), na život na dluh, úvěr, apod.

Ano, můžeme si zato každý z nás, že jsme si blíže neprostudovali podmínky, nezvážili do budoucna tyto riskantní kroky, ale myslím, že ne zrovna fair play ze strany bankovních sektorů, tuto krizi vytvořila také.

Jejich pidipísmenka, obecná ujišťování a po následném podpisu rozčarování. Samozřejmě v tom hraje také fakt, příjdete o práci, nikdo nečekal ve svých rozpočtech, tak vysoké zdražování obecně v budoucnosti.

Stačí tyto faktory, měsíc třeba nezaměstnanosti a už v tom lítáte. Od roku 2001, státem požehnaná zlodějna v podobě soudních exekutorů, kdy jejich tarify a poplatky, vůči Vašemu dluhu, jsou někdy převýšitelné a rozumem nepobíratelné, a to je začátek konce.

Co se mě ale ovšem líbí, že i když většina občanů a to nemusí být zadlužena, kteří na tom nejsou sami zrovna lépe, přispívají v opravdu velkém množství na charitu a podobně. Zato bych Vám všem chtěl opravdu upřímně poděkovat.

Vykazuje to faktor, i když se všichni pomlouváme, v kritických a podobných chvílích, taháme za jeden provaz.

Uvidíme, co nás bude čekat v budoucnosti a myslím, že ten provaz společného díla, budeme potřebovat.

Proto všem v Novém roce, přeji toleranci, mějte úctu ke starším lidem, člověku a životu vůbec.

Nedělejte ostatním, to, co nechcete, aby ostatní dělali Vám, naslouchejte starším, moudrým a uvědomte si, že k tomu lepšímu životu, přispívá každý z nás svým projevem a chováním.

Ochraňujte hlavně přírodu, chraňte zvířátka a někdy se zastavte a zkuste na chvílí popřemýšlet, proč tu jsme a jak ten život je vlastně zvláštní, že jsme možná jako jeden z mnoha, dostali tu příležitost, tu vůbec pobývat.

Ovšem z faktorem, že jaké si to tu uděláme, tak to také bude vypadat……………

Hezký rok 2009.

Lukáš HERCLÍK
Zhlédnuto 1335 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press