Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Nový Mnichov a Srbská doba temna

Vážení pánové,
Reaguji tak i na příspěvek pana Smetany. Všichni dobře víme,že Jugoslávie byla pouze násilně spojeným státem, podobně jako SSSR. Řevnivost mezi jednotlivými národy už trvá desítky let. Viz poznámka pana Smetany k druhé světové válce. A tuto řevnivost nedokázal úplně potlačit ani komunistický režim. Hlavním důvodem je náboženství. Všichni dobře víme jakých strašných věci jsou na této planetě lidé schopni ve jménu nějakého náboženství uskutečenit. A válka mezi katolickým Chorvatskem, pravoslavným Srbskem, muslimskou Bosnou a Kosovem (mimochodem už za komunistů územím s částečnou autonomii - Autonomna pokrajina Kosovo) je toho dalším důkazem.
K referendu. Z jakého důvodu kladete referendum o základně v ČR nad referendum o samostatnosti Kosova? Protože referendum o základně prosazujete? Důvod referenda je možná jiný, ale jak už tady někdo podotkl, v referendu by měli občane rozhodovat o věcech, které se jich bytostně dotýkají. A pokud samostatnost není věc, která se bytostně dotýká občanů, tak ani základna takovou věcí není.
A slovo demagogie by se dalo použít v případě vašeho příspěvku. To že CIA údajně podporovalo UCK a údajná osobní účast Usámy, to je pro vás strašně důležité
To že Srbsko podporovali Rusové, to je podle vás nepodstatné. To že to bylo už od počátku konfliktu, kdy o UCK a bosenských muslimech ještě nikdo nevěděl je pro vás pravděpodobně také nepodstatné.
Vím o zlech páchaných na bosenských a kosovských Srbech na srbských Chorvatech, bosenských muslimech atd. A pokud považujete UCK za teroristickou organizaci, za stejné teroristy považuji bosensko-srbskou armádu.
Vím i o bombardování srbských měst. Říkají vám, ale něco města Osijek, Vukovar?
Celý tento konflikt vznikl z neochoty Srbska rozdělit bývalou Jugoslávii. Všechno následující je jenom kupa špinavostí na všech stranách po které zůstalo spoustu mrtvých rozvrácené ekonomiky a nenávist až za hrob.

No a ještě k těm Maďarům na Slovensku. Ano jsem i pro jejich samostatnost nebo připojení k Maďarsku, pokud si to budou přát, i když s ohledem na členství obou států v EU se mi to zdá dost pošetilé. V reálu je to ale spíš nemožné.

P:S a pokud bude chtít samostatnost Morava, ať ji má :-))
Zhlédnuto 1835 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press