Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Střet civilizací (4): Vládnou Západu šílení zločinci?

František Stočes, 10.10.2009
11. září 2001 se v New Yorku stal asi zázrak! Všechny tři výškové budovy (Dvojčata i WTC 7) se údajně zřítily v rozporu s fyzikálními zákony. Na video záběrech je zřejmé, že se hroutí do sebe téměř rychlostí volného pádu, což nezávislé vyšetřující studie považují za nemožné. Oficiální nález považuje za příčinu žár hořícího leteckého benzinu (kerosinu), který měl roztavit ocelové nosníky. Oponenti namítají - hořící kerosin vydává žár o 600 stupňů C nižší, než je třeba k roztavení oceli (1000 respektive 1600). Jako fyzikálně přijatelné vysvětlení nabízejí volný pád v průběhu řízené demolice, podpořený nálezy potřebného média (nano-termitu) v místě katastrofy. Navíc ve věžáku WTC 7 žádný kerosin nehořel, ale jako na objednávku prý zde rovněž vypukly drobné požáry, údajně způsobené odletujícími úlomky Dvojčat. Zkrátka zázračně smolné ráno pro celé Světové obchodní centrum....

Přes všechny sympatické aktivity americké odborné i laické veřejnosti se však lze obávat, že pravda ­- pokud by se dramaticky lišila od oficiální vyšetřovací verze - patrně nevyjde najevo. Mementem tu je fakt, že se již téměř 50 let utajuje pravda o atentátech na Johna a Roberta Kennedyovy. Oficiálními vrahy zůstávají tragikomické figurky „osamělých střelců" Oswalda a Sirhana, a to i přes spoustu indicií svědčících, že šlo o rozsáhlé spiknutí (Nazval by JFK Spojené státy zlotřilou zemí?).

Mohutná kampaň amerických i světových právníků, intelektuálů, médií či filmařů, usilujících o odhalení pravdy, ničeho nedosáhla. Senátní komise v roce 1979 sice byla pod tíhou faktů nucena konstatovat, že atentát na JFK byl patrně výsledkem spiknutí, ale to bylo vše... Zdá se to neuvěřitelné: prezident nejmocnější velmoci světa je zavražděn jakýmisi spiklenci - a ani jeho nástupci v Bílém domě, ani exekutivní, legislativní a justiční elita „nemají zájem" dopadnout a potrestat pachatele, kteří vraždu zosnovali a spáchali! Smrtí bratrů Kennedyových tudíž v USA zanikla demokracie v tom smyslu, že skutečnou moc již vykonávají individua i subjekty nikým nevolené, nikomu se nezodpovídající a současně zločinné. A pokud se snad nějak podílely na 11. září, pak by již šlo o progresi onoho šílenství, nicméně zůstanou patrně opět nepotrestáni.

Celé na:

http://stoces.blog.idnes.cz/c/105321/Stret-civilizaci-4-Vladnou-Zapadu-sileni-zlocinci.html
Zhlédnuto 1417 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press