Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Kdo nám vládne

František Stočes, 17.6.2010
V roce 1910, pár roků před vypuknutím do té doby největšího dějinného masakru, 1. světové války, napsal francouzský generál Negrier, že finanční společnosti se domnívají, že je povinností vlád vést války, aby zajistily jejich zisky (Revue des Deux Mondes). Tehdy se poprvé ukázal hyenismus a zločinnost bankovního sektoru v plné nahotě. Za 1. světovou válku byl drasticky a v rozporu se vší logikou potrestán Jako jediný viník německý národ. Logickým důsledkem byl zrod německého fašismu se strašnými důsledky pro evropskou civilizaci. Ale jak to vypadá, krvelačná hyena si dál běhá po svobodě a chystá další hyenismy...

"Máme po volbách a média jsou plná komentářů - kdo s kým a jaká vláda z nich vzejde. Jenže to všechno jsou jen hrátky pro naivní lidi, kteří si myslí, že volbami se něco může změnit. Situaci přesně vystihují nápisy na zdech, které se objevují : Kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zakázali. Bohužel, Petr nebo Pavel, každá vláda musí poslouchat skutečné vládce tohoto světa. Toho malého, našeho, ale i vládce celého světa. U nás to není tak vidět, jsme příliš malí a kočírovat naše vlády má za úkol Evropská unie.

A kdo je vládcem tohoto světa? Odpověď na tuto otázku dává internet. Na internetu si každý může najít desítky filmů popisující mechanismy moci rozprostírané po světě a nad světem. Každý by se měl rychle podívat, dokud je to možné. Brzy to bude zakázané. Z těch filmů vyplývá, že skutečnými vládci světa jsou finanční instituce jako prodloužená ruka jejich majitelů.

Ale i televize se někdy zapomene. Nedávno na televizi Z1 byly dva seriály o penězích a krizích - těch minulých i té poslední. Šestidílný seriál \"Vzestup peněz\" na historii peněz ukazoval vzrůstající moc bankéřů a bankovních domů. Druhý, třídílný seriál \"Láska k penězům\" popisoval, k jakým koncům dochází, když veškerá světová moc je v rukou několika lidí. Tito lidé nemají jiný zájem, než mít stále víc a víc peněz. A k tomu se neštítí žádných prostředků.\"

Pokračování viz článek Ing. Josefa Víta \"Kdo nám vládne\", na

http://www.netsocan.cz/socan/num0610/vitolig.html#vitolig
Zhlédnuto 1372 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press