Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Pozdrav svobodomyslným lidem

Aleš Musil, 27.11.2007
Vážení přátelé,
chci Vás pozdravit. Protože jste značně nespokojení. Hledám možnost spolupráce.
Vidím, že hovoříte o demokracii.
V překladu to slovo znamená: vláda obcí, vláda městských čtvrtí = vláda občanů v obcích, vláda občanů ve čtvrtích!
To je zásadní rozdíl od tzv. zastupitelské formy vlády, která vlastně nemá se skutečnou demokracií naprosto nic společného.
Varoval před tímto podvodem Marat (Velká fr. revoluce)
Ale bohu žel, záměr mocných byl: oklamat občany, což se dokonale podařilo a na tento globální podvod celosvětově skočilo obecně celé lidstvo.

Systém je zlý. Je horší než lidé. Umožňuje zastupitelům a vládnoucí elitě beztrestně ne zneužívat - ale vlastně jen legálně využívat jeho možnosti. Systém nabízí legální zneužívání moci, financí... Systém kazí občany! Je tak zvráceně geniálně důmyslný, že se to na první pohled ani nezdá možné!

Existuje systém,
který neumožní zneužití moci zastupitelem,
který neumožňuje korupci,
který neumožňuje např. okrádat občany - pardon - bezdůvodně zdražovat potraviny
který neumožní otrocké zaměstnávání lidí a lidsky nedůstojné jednání s lidmi obecně
atd.?

Uděláme něco, abychom každých 10-20 let nemuseli potupně demonstrovat a ponižujícím způsobem v ulicích prosit mocné zastupitele a bezmocně volat stále dokola po změnách? To je snad v praxi naplněním oněch na papíru deklarovaných svobod? Až jsem zbaven lidské důstojnosti - tak jako bezmocný se smím ozvat a mám povoleno prosit mocné zastupitele o slyšení a demonstrovat? Pěkně děkuji za takovou svobodu!

V Německu existuje hnutí za tzv. nepodmíněný příjem.
Ve zdravě fungující společnosti je nezbytné oddělit základní životní potřeby (jako je jídlo, voda, energie, zákl. zdravotní péče, bydlení) od všeho ostatního (co není nezbytně nutné k životu).
Existuje model společnosti, kde Zžp je možno poskytovat zdarma, resp. za tzv. základní pracovní povinnost. To znemožňuje vydíraní občanů zdražováním základních potravin, energie, bydlení, základní zdravotní péče atp..
V onom německém modelu nemají zžp spojeny se zákl. prac. povinností, ale chtějí navýšit daně! Přesto to chybně nazývají někteří jako sociální trojčlennost.
Tím se v Německu dopustili oné chyby, kterou udělal i Owen, když mu klekl jeho sociální model.
Vše ostatní je v

http://www.obnovene-forum.estranky.cz/

Bezdůvodné zdražování, obelhávání občanů, beztrestně rozkrádané miliardy, systémově způsobená korupce, dotace, rozdávání státních lukrativních miliardových zakázek spřáteleným firmám, uměle udělané války, umělé důmyslné rozdmýchávání rasové, národnostní, kulturní nenávisti, otrocká práce občanů za podmínek, proti kterým dříve stávkovali a také umírali naši dřívější rodičové, důmyslně řízená likvidace domácí výroby, především důmyslná řízená likvidace domácí výroby zžp včetně likvidace zemědělských pozemků, polí a nenahraditelné orné půdy, ničení živ. prostředí - např. zdánlivě nezbytnou výstavbou dálnic, skladů, parkovišť pro kamiony, průmyslových zón samozřejmě na nejúrodnější půdě... - to vše je následek tzv. zastupitelského systému vlády! Kde si zastupitelé udělali z tohoto systému vlastně výnosnou soukromou firmu.
Je to regulérní totalita, jen se to zatím umně skrývá za tzv. svobodné volby.

Skutečnou vládu občanů a skutečnou vládu většiny je možno zavést jen při existenci práva veta občanů v obci!

Obnovené fórum se pokouší uvést v širší známost tzv. sociální trojčlennost. Chceme skutečnou změnu - ne nic neřešící kosmetické změny:
jako je výměna několika hlavounů a jmen na špici státu.
Systém je zlý. Budeme chtít jen nějak ho vylepšit, nebo je hoden odmítnutí - za svá zvěrstva, která díky němu stála snad stovky milionů zabitých lidí ve válkách, revolucích, genocidách, hladomorech... Byť se nazývá zrádně a podvodně
krásným slovem
zastupitelská či západní či parlamentní DEMOKRACIE

Tento zrůdný systém zanechal po sobě potoky krve. Miliony obětí, bezbranných dětí, žen...
To je krutá skutečnost o tomto zvráceném režimu. Který se na první pohled tváří tak nevinně.

Myslím si, že sám člověk dokáže málo. Jen když se lidé spojí, tak něco dokážou. Proto tento systém atomizuje společnost. Každý kope sám za sebe!
Mocní nemají zájem o změnu. Těm vyhovuje současný stav.

Jak se to říká:
Když to neuděláme my, tak kdo?
Když to neuděláme teď, tak kdy? Kdo ví, jestli tento režim za rok, za dva za deset let - co já vím - během pár hodin nesklapne jako nějaká past. A nebude již prostor, který zatím ještě nějaký je, byť se občanům postupně ve jménu ochrany svobod a demokracie před terorismem stále zmenšuje.

za iniciativu Nespokojených - Obnovené fórum
Aleš Musil, Olomouc
Zhlédnuto 1476 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press