Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Irán a jiní bubáci

Pavel Smetana, 17.12.2007
Zdarvím Vás pane Nováku,

chci Vám napsat jen 3 poznámky:

1) přestaňte už strašit Iránem a jinými bubáky. Skutečnost je taková, že po záníku SSSR a východního bloku potřebovali USA nového nepřítele a tak si vymyslely osu zla a islámskou hrozbu. Ve skutečnosti jde pouze o rozšiřování vlivu jednoho státu a to USA ve světě a o prosazování zájmů nadnárodních společností. Je zajímavé, že USA neměli potřebu hájit svobodu a lidská práva třeba ve Rwandě, kde proběhla genocida, ale v Iráku, kde je ropa a nyní je na řdě Irán. Pokud by chtěli opravdu státy jako Irán zaútočit na ČR nebo Evropu tak použijí špinavou bombu nebo bakteriologickou zbraň a nebudou složitě vyrábět rakety, které by jim bylo možné zničit. V době kdy CIA a NASA prostřednictvím agentů a satelitů dokáží nají na zemi i krabičku zápalek tak je zbytečné vyrábět rakety. Jak chcete čelit této hrozbě? A osobně si myslím, že pro Evropu je nebezpečnější situace v Kosovu, kde skuteční teroristé v čel s Al Kajda již operují a je zde jedno z center drogové mafie.

2) co se týká oteplování tak je tato hrozba reálná. Něco má na svědomí cyklická změna klimatu, ale větší část je dílem civilizace. Hlavně nadnárodní společnosti, které ovládají vlády vč. USA a ČR a které usilují o nekontrolovatelné drancování přírodních zdrojů mají na této situaci hlavní vinu. Vždyť i obchodování s emisními povolenkami je pouze nákup odpustků bohatými firmami na úkor celé civilizace. A nic na tom nezmění ani bláboly hlásané Vašim guru Klausem. Mluví o svobodě, ale myslí pouze svobodu hrstky bohatých firem žít na úkor celé planety.

3) nikdy se nemůžeme shodnout a to z důvodu rozdílného pohledu na svět. Vás zajímá (stejně jako pana Gregora) jen osobní prospěch a máte již v krvy hesla pana Klause z počátku 90.let : "neznám špinavé a čisté peníze" a " občane starej se sám o sebe bez ohledu na okolí". Jinými slovy dáváte přednost bezohledné sobecké společnosti, kde "člověk je člověku vlkem". Já osobně dávám přednost společnosti kde schopní mají šanci a o ty co se nemohou sami o sebe postarat z důvodu věku, zdravotního stavu či postavení do kterého se nezaviněně dostali tak těm pomůže společnost či stát. Nechci, aby mé děti žily ve společnosti plné sobectví, agrese a ohlupování.

s pozdravem

Pavel Smetana

P.S. pro pana Gregora - nejsem ani feťák, ani bezdomovec, ani komunista nebo snad dokonce skinhead. Patřím ke střední třídě a podnikám již 13 let. Jsem svobodný občan ve svobodné (zatím) zemi a chci aby tomu tak bylo i nadále. Proto jsem proti radaru. Ať se Vám to líbí nebo ne.
Zhlédnuto 1168 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press