Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Ratifikace smluv parlamentem nebo referendem?

Pane Mocku,

opět Vaše demagogie. Copak jsem něco řekl o nerespektování ústavy? To byste mě rozesmál! Jen jsem upozornil na B, když se stále oháníte A.

2) ale pane Mocku vy jste zde začal s Lisabonskou smlouvou. Nevím proč by lidé co se staví proti radaru měli zakládat platformy k této smlouvě? Proč by měli požadovat referendum v této věci? Zde diskutujeme o radaru. Založte si vlastní občanskou iniciativu, www stránky nebo se projevte jinak. Já osobně s Lisabonskou smlouvou problém nemám, na rozdíl od Vás a Vaší rodné strany. Já mám problém z radarem! Vy hold mluvíte o koze a já o voze.

A co se týká práv vlády. Nu je pěkné, že tak hájíte práva Vaší vlády, já zase opozice. Ohánět se povodněmi je fakt super demagogie. A o odbornících v parlamentu jste začal kdysi Vy nebo pan Novák, když jste převzali demagogickou tezi, že "parlament má právo rozhodovat, že občané tomu nerozumí"! Já jen podotkl, že poslanci jsou řadoví občané, přechodně na 4 roky zvolení do parlamentu. A s úřadem nikdo z nich nezískal rozum. Ten buď měl už před volbami a nebo nemá ani dnes. Volbou se odborníkem rozhodně nestal!

Pavel Smetana
Zhlédnuto 1387 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press