Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Pane Smetano ...

Pavel Smetana, 7.4.2008

Článek reaguje na:
x y - Pane Smetano ...

Pane Mocku,

1) nejde o otazník nebo oznamovací větu, jde o Vaši podprahovou snahu ovlivnit blogery. Dost dobrý, ale na propagandu fakt nehraju.
2) díky za připomenutí, opravdu neřeším radar ve spektru pravá-levá, ale podle toho co nám " pozitivního přinese" ovšem vy sám jste podprahově připomínal mou politickou orientaci. Proto ta má narážka na Vaši " rodnou stranu". Nejde o alibismus, ale to je Vám jasné, že?
3) Takže k Lisabonské smlouvě. Nejsem mluvčím iniciativy Ne základnám a netvrdím, že ti co se angažují v rámci této iniciativy jsou fanklubem Lisabonské smlouvy, ale řekl jsem, že já osobně s Lisabonskou smlouvou nemám problém a jak vidno vy ano. To jen dokumentuje Vaši inklinaci k naší nové státostraně ODS! V Lisabonské smlouvě se neřeší jen zbrojení, ale i jiné záležitosti spojené s integrací Evropy, což je pro Vás ideologický nepřijatelné, že?
4) No a téma, že Vás štve Paroubek. No dobrý, já ho nemusím a vy taky né! Ale tu nejde o Paroubka, Vám by v čele ČSSD vadil i svatý Petr! Vy zbožnujete modré straky typu Klause, Topolánka, Julinka, Langra atd. O.K. to je Vaše věc, já nezbožnuji žádné osoby, já osobně podporuji myšlenky. A Modrá šance fakt není mým šálkem čaje. Je mi fuk zda se Vám to líbí či né. Já se sám již od roku 1994 živím jako živnostník a na vše od kalkulačky až po auto jsem si musel vydělat svou prací! To, ale vy se svou ideologií "starej se jen sám o sebe" nemůžete pochopit. Vy máte přeci jasno, že? Po škole se stanete přeci šíbrem modré ideologie a ti co to štěstí mít nebudou jsou podle Vás přeci jen " neschopní a líní". Ovšem od lidí Vašeho typu nic jiného nečekám. Jak jsem již dříve řekl:snite si svuj americký sen, ale nevnucujte ho jiným!

PŘEJI PĚKNÝ DEN

Pavel Smetana
Zhlédnuto 1366 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press