Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kosovo - Smutná - Doleček

Pane Mocku,

1) OSN nezpochyňuji jen mě zajímalo z jakého seznamu čerpáte.

2) no tak, už zase poučujete, ale máte pravdu v tom, že nebezpečný je fundamentalismu, jen doplňuji jakýkoliv Fundamentalismus, nejen ten islámský.

3) tak to je další Vaše dezinformace, jugoslávská armáda ovládala celé území Srbska a musela opustit Kosovo, až po tzv. Humanitárním bombardování Jugoslávie. To si pletete s II. světovou válkou, kdy se tehdejšímu nacistickému Německu nepodařilo v průběhu celé války ovládnout kompletní území tehdejší Jugoslávie.

4) talší dezinformace ze států EU Kosovo neuznali Španělsko, Slovensko, Řecko a Kypr.

5) dobrá uznávám, že nejste přímo fanda UCK, ale snažíte se zde vzbudit dojem, že zatímco UCK bojovala v rámci tzv. národně-osvobozeneckého boje tak Srbsko neměl ani sílu udržet si celistvost území. Stavíte se zde do role rádoby objektivního odborníka na danou problematiku.

6) pravidelná armáda je pojem, kdy chcete vyjádřit, že se nejedná o nějaké polovojenské bojůvky jako je UCK. Argument, že někdo zaútočil do Kosova je blábol. Copak může někdo zaútočit na vlastní mezinárodně uznané území? Kdybyste řekl, že Turecko napadlo Irák, když útočí na Kurdy, to bych pochopil, ale útok na vlastní provincii?

7) to je další Váš historický omyl, sudetští Němci za podpory nacistického Německa taky přece usilovali o odtržení od Československa a snažili se navodit dojem, že jsou terorizování Československem a přitom sami terorizovali sudety. Mnichovská zrada byla pouhým završením tohoto procesu. Stejně tak se minimálně 10 let snaží Albánci v Kosovu nastolit stav, že jsou pronásledováni legální Jugoslávskou vládou a vyvrcholením je vyhlášení nezávislosti a následné uznání některými státy. Metody jsou stejné teror vůči úřadům legální vlády, vyhánění původního nealbánského obyvatelstva a zastrašování albánského obyvatelstva nesouhlasícího s UCK. Shoda čistě náhodná?

Proto platí rovnice Mnichov 1938 = Kosovo 2008

Tak to jsou fakta né Vaše rádoby moudra!

Pavel Smetana
Zhlédnuto 1244 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press