Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Schwarzenberg už zase rezignuje :))

Pavel Smetana, 12.6.2008
Vážení blogeři,

dnes jsem četl článek o tom jak pan ministr zahraničí Karel Schwarzenberg hodlá rezignovat pokud nebudou ratifikovány smlouva o US radaru v ČR. Mám k tomuto jen 2 poznámky:
1) rezignace pana ministra zahraničí? Dobrý vtip. To už tu bylo, když šlo o Čunka. Když prý bude Čunek ve vládě tak tam nebude on. A výsledek. Sedí spolu bok po boku v tzv. Topolánkové vládě a nic na tomto faktu nezmění ani audit, který si na Čunka objednal. Není nad tzv. morální autoritu.
2) není to tak dávno co některá média psala o J. Tamášovy a J. Bednářovy, jako o vyděračích co chtějí vydírat hladovkou vládu. Dokonce zpívající ministryně Parkanová oba Jany za vyděrače označila. Ptám se: Nevydírá pan ministr Schwarzenberg tak náhodou parlament ČR, že pokud neschválí smlouvy o radaru USA v ČR, tak rezignuje?
Mám pro pana ministra jeden návrh. Pokud mu tak radar leží na srdci, měl by ho podpořit hladovkou tak jako pan J.X.Doležal. Nebo si z nás opět dělá srandu jako v kauze Čunek?

Vzkaz pro pana ministra: vydržte ve svém úsilí a konečně rezignujte jak to už dlouho slibujete. Stejně zahraniční politiku řídí pan Vondra a náš mezinárodní obraz je fakt hodně zřízený.

Pavel Smetana

Zdroj: http://www.novinky.cz/clanek/142315-schwarzenberg-opet-mluvi-o-rezignaci-tentokrat-kvuli-radaru.html
Zhlédnuto 1423 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press