Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Proslov George Bushe ze dne 4.6.2007

Petr Pick, 13.10.2007
George Bush původně předpokládal, že by se zbavil své ochranky a setkal se s odpůrci radarové základny tak, jak se na demokratického vůdce sluší. Bohužel se mu zdařilo až v Albánii, ačkoliv při tom přišelo hodinky. (pokud jeho tiskový mluvčí mluvil pravdu a prezident si před setkání s albánci hodinky sundal, já, být na místě vládního představitele, bych žaloval prezidenta Bushe, že naznačuej že albánci jsou zloději)

Nyní už k textu proslovu:

Jsem rád že se můžu setkat s odpůrci základen v ČR neboť tím mohu navzdory mé domácí i zahraniční politice dokázat že jsem demokrat byť patřím k republikánům. Nechtěl bych se tím nějak dotknout svých politických protivníků z řad demokratů. V podstatě se nemůžeme shodnout jen na potratech. Každopádně si můžete být jisti že vyhraje strana nebo strana. Vzhledem k tomuto dlouhodobě jasnému směřování naší země jsem zavítal do této nové kolonie USA a rozhodl se Vám vysvětlit že svým postojem k našemu skvělému radaru bráníte nastolení nového pořádku světa. Jeden z mých politických poradců se nedávno prořekl že bych vám možná měl říct pravdu. Tak vám jí teda řeknu.
Náš radar je supermoderní záležitost ke které nikdo z vás ani nepáchne. Mohli by jste totiž zjistit že pomocí radaru a okolního vybavení můžeme poměrně pěkně ovlivňovat široké okolí Evropy a Asie. Ať už se jedná o náhodné pády letadel nepohodlných politických vůdců, průmyslovou nebo vojenskou špionáž nebo základnu CIA pro operace typu barevná revoluce na Ukrajině a v Bělorusku.
Kromě toho mi už řada amerických společností slíbila v případě uskutečnění výstavby tučné příspěvky na mé osobní konto.
Dalším důvodem proč ho zde stavíme je poplašná systém. Pokud někoho ve světě naštveme příliš, má možnost sejmout vás a my budeme vědět že je čas mu to oplatit pořádnou silou. Tahle varianta je pro slabší státy ve kterých máme svoje mocenské a politické zájmy. Pro silnější země které nám brání v ovládnutí světa, jako je například Rusko, bude mít vaše republika zcela jasné místo: bude totiž bojištěm na kterém se tato válka vybojuje.
S ostatními vůdci, pardon vládami okolních proamericky orientovaných evropských zemí jsme se už dohodli že nejvhodnější bude pokud se válka bude odehrávat mimo jejich území. Klíčoví zástupci vašich vlád naproti tomu projevili dostatek porozumění americkým plánům a dostatek altruizmu že se uvolili za rezervované letenky na floridu a do karibiku + ještě zisk finanční ceny za podporu USA ve světě, kterému někteří škarohlídi mohou říkat úplatky, poskytnout území ČR coby základnu pro budoucí přerozdělení světa. Bohužel však vy poddaní neumíte sdílet nadšení vašich klíčových politiků ze zvýšeného odbytu zbraní, sledování války o nadvládu ve světě z prvního zákopu a nejste ani nadšeni když vám sem chceme instalovat supermoderní radar který vám zdarma zajistí trvalou antikoncepci.

Proto na vás chci apelovat coby uvědomělé poddané: pomožte vašim politikům podporovat naše cíle. Obětujte se pro evropu a ameriku, neptejte se co pro vás amerika nebo evropa udělali, ptejte se co pro ameriku a evropu můžete udělat vy!
Také si uvědomte že já nezapomínám. Každý kdo mi bude bránit v ovládnutí světa bude mít rezervované místo v Guantanámu, v Abu Graibu nebo v okolních evropských tajných věznicích CIA. Že je amerika svobodná země ještě neznamená že nedokážem zatočit s odpůrci režimu a politickými protivníky.

Možná bych vám měl vysvětlit proč umím tak dobře česky: před časem jsme se setkali s vaším prezidentem a on mi přivezl sud Budvaru. Když jsme ho z půlky vypili, zjistil jsem, že mi jde čeština mnohem líp. V tomto směru má Budvar zřejmě velmi mocné účinky. To je také důvod proč ho chceme koupit od českého státu. Jednak budeme moct velmi rychle vytvořit řadu česky mluvících agitátorů za základny a také už nebudu muset poslouchat ty stížnosti kolem Budweiseru.

George Bush, prezident Spojených států amerických
Zhlédnuto 1436 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press