Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Nebezpečí, jehož jméno je RADAR.

Milada Meluzínová, 28.3.2008
Milí moji, všechny bych vás chtěla informovat o dalším nebezpečí plynoucím z radarových základen a související s touto tématikou.
Byla jsem překvapena, jak velké nebezpečí vlastně radar představuje - a to víme jen malou část toho, co hodlá protistrana využít.
Uvedu 2 webové adresy, kde se dočtete, jaké události se již daly do pohybu a kdo je nastartoval a co zamýšlí naše protistrana.
"www" .andele-svetla.cz, a stránky " Občanské sdružení za zákaz manipulace
lidské nervové soustavy radiofrekvenčním zářením."
Informace pro nás jsou tyto:
- na první adrese jsme varováni před Čipovou totalitou - jde o vývoj čipů RIFD a návazné technologie pro sledování (čipizaci) všeho živého i neživého. Tímto krokem dojde k totální kontrole každého jedince na planetě, ale také předmětů. V současnosti jsou k tomu činěny takové nenápadné, postupné krůčky.
- oba weby potvrzují, že v současné chvíli jsme tu ovlivňováni vysíláním technickými prostředky tak, že dochází k manipulaci našich myslí a našich pocitů s důvodem, co nejvíce nás vzájemě znepřátelit a znapříjemnit náš život.
A důvod? Je jako ze sci-fi. Někomu to všechno spadne do klína, až budeme všichni pod kontrolou, bude se hned vědět, na koho se podívat blíže.
Vysílání je praktikováno formou vjemů (impaktů) vysílaných každému jedinci, který tu má nějakou "významější" roli, ať už pro nebo proti společenskou. Proto se lidé nemohou domluvit.
Ještě přidám, že každý člověk má vlastní frekvenční pásmo pro vysílání myšlenek, vědomí radosti, či spokojenosti. Jsou tu uvedeny přesné hodnoty frekvenční pro půdní profily, pro vodní plochy, rostliny a zvířata. Pro člověka a jeho tělo (10 na24 Hz), pro jeho myšlenkovou součást (10 na 1500Hz a výše) a pocitovou část (10 na 1 200 000Hz a výše). Tyto hodnoty o kterých mluvím, jsou směrodatné pro stavy přirozené a nepřetvořené člověkem na pulzně rezonanční, jako jsou u nás na planetě.No a skutečný stav prostředí udává veličina - vibrační quocient. Ale u nás jej nikdo záměrně nesleduje, protože by se hned ukázalo, že tu něco není vpořádku.No a taky by tím byla snadná kontrola radarů, co se vlastně vysílá.
Na obou webech je shodně poukázáno na tuto nezvratnou skutečnost. Na andele-svetla to potvrzují Vesmírní lidé z mírumilovných národů Vesmíru a u Občanského sdružení to dokládají nejrůznější bývalí pozemští pracovníci vojenských seskupení.
Prostě přečíst to vše a pak žasneme, co toho před námi ještě tají.
Takže dvě nové web adresy a studovat. Hodně pěkných dní strávených na sluníčku přeji všem.
Zhlédnuto 1560 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press