Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Novoroční povzbuzení a předsevzetí.

Všem čtenářům tohoto webu přeji příjemný nový rok a další úspěšnou práci pro všechny občany této země.
Musím především poděkovat Vám všem, kteří jste neváhali a aktivně postupujete proti vytvoření obraného systému USA, ale zároveň také proti systému sledování a monitoringu nás občanů, které je zde v plném proudu pod nejrůznějšími záminkami.
My, kteří se tak aktivně nepodílíme na Vaší práci, Vám za ni velice děkujeme a chceme Vás alespoň touto cestou povzbuzovat k dalším aktivitám, které jsou velice důležité.
Vždycky, když čtu o někom, kdo projevil veřejně svůj správný - morální - postoj v jakékoli oblasti našeho života, vždycky mám radost, že je tu takových lidí víc.
Je potřeba neustále připomínat těm našim poslancům a vládě, že tam rozhodují za naše penízky a že tudíž mají rozhodovat ve prospěch všech občanů této země. A ne jen ve vlastní prospěch.
Třebaže je nám tvrzeno, že vládne parlamentní demokracie, většina občanů je podřízena vládě, zvolené menšinou a navíc, jak se ukazuje, cinkání penízky se zdá být určujícím faktorem naší "demokracie".
Skandální kauzy, které předvedla Topolánkova vláda, jasně ukazují, že zákonodárce vede parta zkorumpovaných autorit, bez morálního kreditu. Jak jinak si vysvětlit, že se volá z úst zákonodárců po šetrnosti v sociální oblasti, ale neanalyzují se veškeré výdaje. Nebo analyzují? Teprve v poslední době najednou vypývá na povrch, jak byla provázaná sféra "Amerického deštníku" s finančním příslibem některým obcím. A co finanční přísliby některým politikům? Ty zůstanou už napořád za zavřenými dveřmi. Zdá se, že na některé ambiciózní výdaje by bylo záhodno si posvítit. Bohužel my, kteří každým rokem do státní pokladny přispíváme čím dál tím větší sumou, nemáme možnost rozhodnout o investicích v tomto státě a tak si musíme nechat namluvit, že i naše děti, se rodí katastrofálně zadlužené. O skutečné demokracii si můžeme jen nechat zdát.
Proto se obracím na všechny, mějme na paměti, že naše poctivá práce je mnohdy ničena a ovládají nás ty samé entity, jako to bývalo.
Proto vám děkuji za Vaši práci a doufám, že to nevzdáte v dalším roce 2010 tak, jak to nevzdáváme my. K tomu povzbuzení patří i zpráva z dobře informovaného zdroje, že i v tom našem parlamentu je většina poslanců slušných a poctivě smýšlejících. Tohle by mohlo být naší nadějí a předsevzetím do dalšího roku, že ještě není všem dnům konec. A že snažit se má vždycky smysl.
Úspěšnou práci i osobní život přeji všem, všichni jsme přece bratři a sestry.
Zhlédnuto 1277 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press