Co nám přinese utajovaný průběh operace v Mexickém zálivu?
Petr Gabriel, 5.1.2011
Na začátku minulého roku provedla těžařská společnost BP na třech místech
Mexického zálivu mutaci mikroorganismů nukleárními výbuchy.Zasaženo bylo
mořské dno v hloubce 1 500 m,ale nejdříve se k tomu firma nechtěla přiznat
a popisovala únik ropy,jako náhodný.Jenže už od roku 1967 byl vytvářen
v geologicky vhodném kaňonu Macondo 2500 výbuchy prostor pro dioxid uhlíku.
Stejný postup byl prováděn nad Austrálii v minulém roce v oblasti Velkého
bariérového útesu.Také popisovaný únik ropy byl"náhodný"!Jenže v obou
případech vyteklá ropa je z 80 % již usazená na dně,přestože je lehčí než voda!
Byla v okolí nukleárního výbuchu,tak je to již ropa vhodná pro žír přetvořených
(mutací)bakterií.Jejich apetit vylepšovali postřiky mořské hladiny dispersanty.
Obsahovaly železo,nikl,měď,hořčík a hliník.
Celý prostor několika km čtverečních moře byl dočasně zbaven života.Z nové
ropy se před usazením vytvářely energetické agregáty,vypouštějící k mořské
hladině ropný sníh,který na pobřeží vytvářel,více než metrové závěje v dubnu!
http://blog.eurabia.cz/Blog/PetrGabriel/Rss.aspx
Nové druhy bakterií v zálivu Oceaniserpentilla Haliotis (OH),jakož i australské Oleispirea Antartica (OA)se značkou SG,vytvářejí požíráním ssedlé ropy,svým
metabolismem zmiňovaný dioxid uhlíku.Ten má pomoci vytlačovat ropu ze
vzdálených míst pod mořským dnem,jenže to dlouho zpochybňoval ředitel
Oceánského institutu Tim Simmons svými analýzami,avšak dnes již ne!
Příliš dlouho se doma koupal ve vaně,až se utopil!
I kdyby Tim neměl pravdu,a vše by probíhalo podle výzkumníků i firmy BP,
tak by se uplatnila hodnocení Národní laboratoře Ernesta Lawrence v Berkeley!
Zmiňované bakterie jsou infekční a vyvolávají mor,choleru,patogeny salmonely
přecházející do horeček typu zimnice,plicní infekce,E-koli.
Nakažený plankton v moři je požírán mnohými živočichy,které jíme i my!
Bakterie SG se svými 24 modifikacemi náležitě ovlivní nejen naše stravovací
návyky,ale i nedostatek práce rybářů!
Jak se vyhnout nákaze,nepožívat mořské plody syrové,ale dostatečně
převařené a upravené s příslušným popisem,což na Haiti nevěděli!
www.rense.com
Mexického zálivu mutaci mikroorganismů nukleárními výbuchy.Zasaženo bylo
mořské dno v hloubce 1 500 m,ale nejdříve se k tomu firma nechtěla přiznat
a popisovala únik ropy,jako náhodný.Jenže už od roku 1967 byl vytvářen
v geologicky vhodném kaňonu Macondo 2500 výbuchy prostor pro dioxid uhlíku.
Stejný postup byl prováděn nad Austrálii v minulém roce v oblasti Velkého
bariérového útesu.Také popisovaný únik ropy byl"náhodný"!Jenže v obou
případech vyteklá ropa je z 80 % již usazená na dně,přestože je lehčí než voda!
Byla v okolí nukleárního výbuchu,tak je to již ropa vhodná pro žír přetvořených
(mutací)bakterií.Jejich apetit vylepšovali postřiky mořské hladiny dispersanty.
Obsahovaly železo,nikl,měď,hořčík a hliník.
Celý prostor několika km čtverečních moře byl dočasně zbaven života.Z nové
ropy se před usazením vytvářely energetické agregáty,vypouštějící k mořské
hladině ropný sníh,který na pobřeží vytvářel,více než metrové závěje v dubnu!
http://blog.eurabia.cz/Blog/PetrGabriel/Rss.aspx
Nové druhy bakterií v zálivu Oceaniserpentilla Haliotis (OH),jakož i australské Oleispirea Antartica (OA)se značkou SG,vytvářejí požíráním ssedlé ropy,svým
metabolismem zmiňovaný dioxid uhlíku.Ten má pomoci vytlačovat ropu ze
vzdálených míst pod mořským dnem,jenže to dlouho zpochybňoval ředitel
Oceánského institutu Tim Simmons svými analýzami,avšak dnes již ne!
Příliš dlouho se doma koupal ve vaně,až se utopil!
I kdyby Tim neměl pravdu,a vše by probíhalo podle výzkumníků i firmy BP,
tak by se uplatnila hodnocení Národní laboratoře Ernesta Lawrence v Berkeley!
Zmiňované bakterie jsou infekční a vyvolávají mor,choleru,patogeny salmonely
přecházející do horeček typu zimnice,plicní infekce,E-koli.
Nakažený plankton v moři je požírán mnohými živočichy,které jíme i my!
Bakterie SG se svými 24 modifikacemi náležitě ovlivní nejen naše stravovací
návyky,ale i nedostatek práce rybářů!
Jak se vyhnout nákaze,nepožívat mořské plody syrové,ale dostatečně
převařené a upravené s příslušným popisem,což na Haiti nevěděli!
www.rense.com
Zhlédnuto 1268 x