Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Smrt hladem, nebo jaderné peklo iránské bomby? Největší peklo je J.X. Doležal

"U vědomí, že Česká republika bude brzy v budoucnosti, stejně jako její spojenci v celé západní Evropě a USA , bezprostředně ohrožena útokem iránských strategických raket s jadernými hlavicemi, "

Velká pravda. Pokud se staneme ještě poslušnějšími spojenci největší teroristické mocnosti světa, USA, a nainstalujeme si u nás jakýsi militaristický nesmysl, Íránci by mohli na nás své jaderné hlavice namířit, na rozdíl od dneška, když je jejich hrozba stejná jako Saddámových "zbraní hromadného ničení" před pěti lety.

"u vědomí, že politická reprezentace České republiky není dostatečnou zárukou vybudování amerického protiraketového systému na území České republiky, neboť celá řada zdejších politiků dává přednost populistickým krokům před zajištěním bezpečí pro národ, "

Opět velká pravda. Naše celá vládní garnitura a někteří opoziční tajtrlíci kašlou na skutečné možné hrozby pro tento národ a pod populistickými hesly o "nebezpečí" z Íránu, KLDR, Ruska, nejnověji už jen z blíže nespecifikovaných zemí, se snaží utvořit z České republiky kolonii Spojených států amerických, protože megavazba na baštu světového kapitalismu dostatečně zalahodí jejich pravičáckému smýšlení a nepochybně i jejich peněženkám. Naštěstí prozíravý národ těmto populistickým špinavostem ze 70% nevěří.

"u vědomí, že z Ruska podporované protiradarové aktivity českých občanů získávají ve společnosti stále větší váhu a ženou Českou republiku do nebezpečí,
"u vědomí, že občané této země nesmí podlehnout manipulacím skupinek aktivistů navázaných na ruské zájmy,

Pravda! V pravicovém proamerickém tisku (JXův Reflex nevýjimaje) se přece psalo, že protiradarové iniciativy jsou podporované z Ruska, tak to musí být samozřejmě pravda a jen pravda. A 70% obyvatel země jsou v podstatě také placeno Ruskem. No jo, Američané nám holt nenabídli tolik dolarů, aby nás zkorumpovali. Smiřme se s tím, že 70% občanů ČR přímo
plave v rublech. A že Tamáš, Majíček, Novomestská, Neoral a další jsou agenti KGB. Ale Rusko, to je opravdu velmi nebezpečná zem. A přitom náš chachar Mirek na ni před časem změnil názor a označil ji za našeho spojence v boji proti terorismu. To je zvláštní.

"u vědomí, že bezpečnost vlasti a národa jsou nejvyšším imperativem "

Doplňuji - podobně jako máme zdravotnictví bezplatné za podmínky, které stanoví Cikrt s Julínkem, tak máme i bezpečnost vlasti a národa v uvozovkách a establishmentem garantovanou za podmínky, když jí řídí panáčkové z Bílého domu.


Tak si tu hladovku pane Doležale klidně držte. Vaše články i vaše dráha (od pseudolevicového radikála přes skinheada až po ultrapravicového novináře) jsou legrační dost, takže od vás podobně přitroublé kousky nepřekvapí. A propos - budete při své hladovce konzumovat drogy?
Zhlédnuto 1762 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press