Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Trestní oznámení na "Zvědavce"

Bohužel, onen autor udělal chybu. Ani LPA však nepostupovala správně. Myslím, že to šlo vyřešit cestou mimo orgány trestního řízení a policii.
1. článek uvedený na jeho webu je přece jenom scestný. Řadit někoho podle názorů je opravdu scestné. Navíc je fakt, že ačkoliv, a to nejen za dob holocaustu, byli Židé vyvražďováni, naše společnost vychází dost z Židovské kultury. Navíc většina inteligence za dob středověku byla Židovská. Myslím, že ve skutečnosti každý původem Evropan, má v sobě trochu židovské krve.
2. článek pak byl opravdu zaměřen na to, že Holocaust vlastně nebyl. Holocaust se ale nedá zpochybňovat. Je jasný, že 2. světová válka byla jatkami na civilistech, a zejména na nepohodlých lidech, často Židech.
3. článek má prostě nešťastně volený konec.
4. článek se mi taky moc nezdá.
Neznám moc lidi, jež vy uvádíte. Jen bych chtěl říct, že nelze člověka posuzovat podle toho, kam patří, pracovně, nábožensky, či národnostně, ale podle toho, jaký skutečně je a co si skutečně myslí. I když něco kategoricky o nějaké skupině řeknete, až na některé výjimky, je mezi touto skupinou, spousta výjimek.
Zhlédnuto 2282 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press