Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Odpočítávání před Apokalypsou

Josef Novák, 18.4.2008
Jiří Svoboda 18.4.2008

V 11. století pobýval v klášteře v St. Gallenu mnich jménem Hepidanus. Jeho věštby jsou zajímavé tím, že se všechny naplnily - více viz zdroj*).

Navíc jeho věštby obsahují i proroctví, která se ještě neuskutečnila. Mnich Hepidanus je nadiktoval v roce 1083 a pro badatele zůstavají dodnes velkou hádankou:

„Viděl jsem, že Země je rozdělena od půlnoci k polední straně a lidé se rozdělili do dvou táborů. Sever potáhne na Jih jako nepřítel, syn proti otci. Neštěstí ho následuje přes hory, jako noc následuje den. Ale brzy nastane den, vyjde světlo a osvítí půlnoc na severu jasnějšími papsky než polední slunce jih. I polední slunce vybledne před oním světlem. Ihned se však mezi ono světlo a lidstvo rozloží pochmurný mrak. Z oblaku povstane strašlivá bouře, jež pohltí třetinu lidstva. A každá třetí část polí a sklizně bude zničena. Stejně tak třetí díl měst a vsí a všude vypukne velká bída a nářek.“

Co vlastně jasnovidec spatřil? Mohlo jít o explozi atomové bomby, jejíž ničivá síla skutečně dokáže zničit vše živé ve svém okolí? A co měl vlastně na mysli, když mluvil o rozdělených táborech?

A znamená to, že k výbuchu by mělo dojít na severu a nikoliv na jihu?
Není to podivné? Vždyť Jih žádnými atomovými zbraněmi prozatím nedisponuje!

Nabízíme toto vysvětlení.

Stejně jako v předchozích letech budou do těchto událostí zapleteny i země české a moravské. Posloužili jsem USA v roce 1918, když jsme byli použiti k rozbití monarchie, neboť ONI neměli zájem na samostatném Československu, ale měli zájem o jejich kolonie (R-U) a oslabení Evropy válečným konfliktem.

V roce 1938 jsme byli opět použiti – prý k „mírovým“ účelům, aby se zabránilo válce, obětovali nás naši spojenci v Mnichově Hitlerovi. A opět jsme sloužili. Čeští dělníci tvrdě pracovali na válečné výrobě a pomáhali vlastně agresorovi v úspěšném ovládnutí světa.

V roce 1948 pro nás západ nehnul prstem, vždyť se tak Amerika dohodla společně se Stalinem, že patříme do sféry SSSR.

Dtto v roce 1968. Kdo očekával nějakou pomoc ze strany Západu, byl značně naivní. Protože ONI neměli zájem na tom, aby socialismus s lidskou tváři uspěl. Stal by se tak nevhodným příkladem pro další státy.

Události rok 1988 a 1989 jsou pouze vyvrcholením současné snahy o ovládnutí světa. Ona sametová revoluce byla velkým podvodem na českém národu, všechno bylo pečlivě připraveno a zorganizováno, včetně onoho fiktivního mrtvého na Národní třídě. Byla to velká hra, která díky svým protagonistům měla velký úspěch. My jsme opět posloužili – byli jsme loutkami v rukou režisérů oněch převratných dnů.

A dostáváme se do dnešních dnů – do roku 2008. Historie se opakuje. Opět dojde k použití Česka k rozpoutání další světové války. Proč další? Třeba již III. světová válka skrytě probíhá?

Vždyť, kdo je dnes největším nepřítelem Ameriky? Nevíte? No přece Evropa a její EURO. Americký dolar již oslabuje, a to tak, že hrozí, že již nebude světovou rezervní měnou. Tou by mohlo být EURO. Proč existují všechny ty hrozby Íránu? Protože hodlal založit ropnou burzu, kde by se obchodovala ropa pouze za EURO. Proč došlo k napadení Iráku? Protože Sadám Husajn převedl veškeré devizové rezervy z dolarů na EURO. Věřte, že USA mají připraveny krizové scénáře, jak oddálit krach svojí ekonomiky. Vždyť celá desetiletí žijí na úkor celého světa. Když přestali zveřejňovat agregát M3 (uvádí, kolik je bankovek v oběhu), začali jejich tiskárny cenin pracovat na třísměnný provoz a tisknout miliardy dolarů.

Kdo ještě stále podporuje dolar? Asijské země, neboť mají své devizové rezervy uloženy v dolarech a drží americké dluhopisy v řádu biliónů dolarů. Když to krachne – budou mít v ruce bezcenné papíry. A to si nepřejí a oddalují pád dolaru a snaží se nakoupit alespoň zahraniční banky a firmy, aby tyto dolary utratily.

Takže, než se tak stane a všechny země se odvrátí od dolaru, bude ze strany USA iniciován v Evropě další válečný konflikt. A koho opět použijeme? Samozřejmě opět Česko a opět Srbsko – jako v I. světový. Viz Kosovo a zde umístěná největší americká základna v Evropě - Camp Bondsteel.

Takže, než padne dolar, dojde k napadení Íránu. A v té válečné vřavě, že jedna atomovka omylem zasáhla střed Evropy? No, vloudila se chybička, to asi hackeři pozměnili trajektorii střely, vždyť to znáte, nad Amerikou přelétávají letadla s atomovými zbraněmi, tomu se nedá zabránit.

A že tady nebudeme mít pouze radar, ale i rakety? No, co bychom pro naše americké “přátele“ vlastně všechno neudělali? Že máme stále víza? Vždyť to je přece maličkost, my musíme vždy a za každou cenu být světoví, a to ve všem i v tom řiťolezectví.

*) Zdroj: Peter Fiebag - Proroctví o zkáze světa
Dialog
Zhlédnuto 1642 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press