Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Odpočítávání před Apokalypsou

Zkuste psát sci-fi to Vám půjde. :)

Tak za prvé jste citoval jakéhosi proroka a text pod citací jste uvedl: "Nabízíme toto vysvětlení."

Ukažte mi, kde že je v tom prorokovu textu zmíněna ČR, že ji ve svém vysvětlení neustále operujete???? Kde je tam nějaký radar??? Kde je dalších milion věcí které jste tam uvedl?? Nikde!!!

Prostě jste uvedl nějaký srdcerývný text z 11. století, ketrý může znamenat cokoliv a nic víc.
Pak jste napsal spoustu slov které nijak nekorespondují s předpovědí. Ale to nevadí že?? Chápu, prostě se to hodí a je to emotivní tak proč ne??

Vy jste úplně mimo. Všiml jste si dnešní krize v americe a jejího vlivu na evropské a světové trhy??? Byli obrovské. Dokážete si představit kolaps Evropy v tomto kontextu??? Amerika by zničila sama sebe. USA nemůže bez Evropy existovat a naopak!!! Proboha otevřete oči.

Euro?? A jako co že by se stalo rezevrní měnou??? Víte jak se určuje kurz měny že tady s něčím takovým operujete??? Víte, že obrovskou roli hrají obchodní bilance a spoustu dalších věcí??? Asi ne!! A zase jste mimo.

Btw. víte o tom, že Vámi zmiňovan rozdělení Evropy bylo provedeno Churchilem a Stalinem (kde je tam prosím Vás zastupce USA, že to všechno podle Vás zpunktovala Amerika??????) na ubrousek.

Btw.2: podívejte se třeba na strategické koncepce NATO, kokrétně na části s raketovou obranou, na závěry summitů NATO-Rusko, kdy se taky usilvně již dávno jedná o společné raketové obraně atd.
Myslím že se Vám to bude hodit, když nebude číst jen nějaké futuristické texty 11. století, ale i texty z 20./21. století založených na faktech - věřte, že Vám to pomůže!!!!
Zhlédnuto 1350 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press