Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Český tisk: jazyková neznalost nebo schválnost?

Ale no tak Alešku

Děkuji uctivě za Váš odkaz českého přeložení textu, neovládám skoro vůbec angličtinu, je zázrakem, že jsem se zatím vždy domluvil.

Já chápu, že Vás poslední dobou raní zprávy o představitelích ODS a Klause, neboť, jak jsem zjistil na Vašich stránkách, nemáte problém s vyjádřenými sympatiemi.

Leč, mrzí mě to z toho důvodu, že vypadáte jako chytrý a rozumný muž s hezkými zálibami, ale máte problém si přiznat buď pravdu, nebo nemáte dostatečné nezávislé informace.

Já nejvíce spoléhám na své kontakty a osobní zpovědi našich spoluobčanů. Zrovna dnes, jsem měl řeč, s jednou nezávislou a slušnou soudkyní a bohužel, jsem se dozvěděl (a hlavně se mi tím potvrdili mé informace a domněnky), tak hrozné věci, že nemohu uvést ani sebemenší náznak indícií, její jméno, kde působí,.atd

Ohrozil bych jí v zaměstnání a možná i na životě. Já nevím, jestli si vůbec uvědomujete jak je situace vážná, toto není hra a sranda.

Takže znovu opakuji, nesympatizuji z žádnou politickou stranou, Všemi jsem lidsky zhnusen, leč uznávám a budu spravedlivý, že všichni nemusí být zlí lidé, ale všichni se účastní a kryjí levárny své strany,levárny, které posledních 10 let neukočírovali a nyní lezou ze Všech stran na povrch jejich prasárny.

Lidi jsou nasraní, ani se jim nedivím, to vše co tu pánové způsobili většinou ve zlém, je zaplaceno a ukradeno z jejich kapes,píle, práce a potu z něj i, z Vašich pane Nováku.

Články vkládám jen na připomenutí, nic víc, nic míň, má vize s Mirky Dušíny platí, jdu svou cestou a nechci radar, rakety, války, násilí, nic víc, nic míň

Jsem s pozdravem

Hezký den Všem
Zhlédnuto 1247 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press