Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Demonstrace 15.3.08

x y, 17.3.2008

Článek reaguje na:
Libor Zich - Demonstrace 15.3.08

Víte ja se těm mediím ani nedivím ....

Ono totiž už nezákladnám protestu proti kdečemu. Tak první to byla základna, pak tedy logicky radar, pak se přidala obecně válka a násili, protesty za referendum, za odvolání vlády, kritika zahraniční politiky USA, aby se za chvílí neprotestovalo i proti poplatků ve zdravotnictví protože on ten škodlivý radar bude mít negativní dopady na lidi a budou muset víc chodit k doktorovi.

A co by jste vlastně chtěli?? Aby celá republika si sedla naprdel a poslouchala 15 minutový speciál o tom jak par stovek až dva tisíce lidí prošli pár ulicema??? To se z toho mají všichni zbláznit a informovat jak užasní jste byli, jak skandovali, jaké projevy hlásaly - uvědomte si kolik z kandidátských projevů zaznělo v televizních novinách - malé kousky - a to je to o několik desítek tříd podstatnější

Trochu objektivity - ja když jsem se shodou okolností připojil k protestům na Václavském náměstí za odvolání Jiřího Paroubka z vysoké politiky po svém povolebním projevu tak o tom byl taky krátký šot v televizi a nikdo z toho žádnou vědu nědělal.

Ne všichni co říkají ne radaru jsou odvařeni z toho že mužou být aktivní a vyjít od ulic a obecně se něčeho účastnit.
Jen se podívejte kolik lidí navštívilo tyto stránky 330 tisíc, z čehož jisté množství bude dublovaných vstupů jen pod jiným připojením.
Kde je těch 70 % populace??? Kde je těch sedm milionů lidí?? Tyto stránky navštívilo něco přes 3 % lidí!!!!!!!!! Ne všichni co říkají NE budou pochodovat ulicemi a zajímat se o všechno možné okolo radaru, už se s tím konečně smiřte!!!
Jen 3% lidí se zajímalo .....
Zhlédnuto 1186 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press