Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Reakce na komentar pana Mocka

x y, 24.3.2008

Článek reaguje na:
Bořek Dočkal - Reakce na komentar pana Mocka

Ano je to tak neuvěřitelné, nevěřím tomu, že by někdo strhl největší budovy ve své zemi, zabil tisíce lidí a pak doutil Al-kajdu se na svých stránkách přiznat k tomuto útoku ....

Dědictví studené války si bohužle nesema ať chceme nebo ne, to už rovnou můžete říct, že nebýt SSSR třeba by USA tak nezbrojili a žádný raketový deštník by taky nikdy nevznikl ....

IRA, ETA atd. nejsou podporovány státním aparátem, tak jako to dělal Taliban

A vyplatí se to Americe, když už dnes se náklady pohybují ve stovek miliard dolarů, když je logické, že při konfliktu půjde ropa nahoru, jako že šla ...

Ropný vrchol vím ....... ale nevím kde najít jeho vrchol, Vy to víte, já se rád nechám poučit ...

Proč by útočil Irán, já Vám to řeknu jinak. Dneska má Irán tu možnost zaútočit. co když jí zítra bude mít nějaká teroristická skupina. A mimochodem ono se nepočítá, že by Irán vystřelil jen tak, ale pod tlakem. Pokud by například byl obsazen vojsky NATO, mohla by místní vláda jako trest Západu vystřelit střely, které by tento radar měl zjistit a střely v Polsku pacifikovat. (jinak určitě se ozvou hlasy a proč by NATO mělo obsazovat Írán, to je teď celkem vedlejší, Írán může napadnou některý s veldejších států, může provádět jaderné testy atd.)
Když potřebujete vyčistit území od protivníků, i kobercové nálety jsou někdy nezbytné.

To že jste mladší nebyl žádný argument, ale konstatování a oslovení ...

To, že SSSR by porazilo Německo tedy jasné není. Tenhle názor jste vzal kde, smím-li to vědět???

Já tedy nevím co je na tom, že Československo splácelo Anglii za vybavení za své letce. To bychom měli být zachránění zdarma - vždyť ona to ta zadlužená Británie nějak zaplatí?? To asi ne.

No tak a co by se dělo kdyby USA drželo pozici izolacionismu a SSSR by zabral Evropu? Třeba to že by se pak socialismus mohl rozlézt po celém světě. Třeba to že by USA ztratilo nejbilžší spojence. Třeba to, že by neexistovala transatlantická obchodní výměna a hospodářská provázanost jako dnes? Atd. USA Evropu potřebuju a naopak je to stejně a říkejte si tomu jak chcete ale je to tak. Klidně si tomu říkejte zjištný zájem.

Proč není USA v Africe? Říká Vám něco Černý jestřáb sestřelen? Somálsko je v Africe pokud vím .... no nic

Křesťanství jsem už tady jednou řešil, no tak nevím co Vám na to řeknou místní křesťané ...

Jak radar ovlivní převahu Ruska například?? Oni mají tolik raket, že nějaký radar a 16 střel v Polsku jsou jim úplně jedno. Pokud by zaútočili nějaký radar by je vůbec nezajímal.
To že má USA vojesnkou převahu je jasné, dávat to ale do jedné linie s radarem a zvýšením celo svtěového zbrjení je blbost. Zbrojí se, ale radar to neovlivní.

Mám otázku. Hájite české zemělděce, jste pro udržení českého zemědelství? Jste obecně pro udržení zemědělství v Evropě??
Zhlédnuto 1395 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press