Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

zdraví strýček Sam :o)

Aleš Novák, 14.12.2007

Článek reaguje na:
Dan Kučera - Klvaňa nás podceňuje !

pane Kučero,
jedno se mi na vás Nezákladňácích opravdu líbí: když náhodou někdo, byť jen slůvkem, naznačí vaše případné vazby na komunistické struktury, nebo nedejbože na Rusko, tak je hned oheň na střeše a píší se stížnosti do televize.

Ale že se sami uchylujete k podobným nařčením bez toho, abyste nějak doložili pravdivost svách tvrzení, to už vám divné nepřijde...

Váš podiv nad "maniulací" anket na internetu je skoro k smíchu. Co je na tom zvláštního, že v průběhu dne se výsledky otevřeného hlasování mění? K tomu snad to hlasování je, aby se každý mohl vyjádřit podle svého, nebo ne?
Zase se koušete do vlastního ocasu: na jedné straně chcete referendum, na druhé straně se vám nelíbí, když anketa nedopadne podle vašeho... Napovídá to něco o tom, že vlastně vůbec nejde o to referendum jako takové, ale o to, aby výsledek byl takový, jaký si přejete vy :o)

S identitou problém nemám, používám své běžné jmého a příjmení, můžete si mě klidně najít v telefonním seznamu. Předpokládám, že volat mi nebudete, když si stejně se mnou nemáte o čem povídat...
Pana Gregora osobně vůbec neznám, to, že máme některé názory společné, ještě nemusí znamenat, jak se psychopaticky domníváte, že jsme domluveni...:o)
Zhlédnuto 1504 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press