Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

K smíchu tady není bohužel nic p. Nováku, ani vaše pitomé bláboly !

Dan Kučera, 14.12.2007

Článek reaguje na:
Aleš Novák - zdraví strýček Sam :o)

Takže tady máme argumentační zvratky p. Nováka na pokračování.

Chcete-li mluvit o opravdu reálných vazbách a ne jen nějakých neprokázaných konstrukcích, můžete zde mluvit o propletenci lidí kolem skupiny :

ODS, T. Klvaňa, lobyistická skupina AMI, ministr Vondra, V. Havel, Jiří Pehe, Vojtěch Cepl, M. Žantovský, Štětina, Člověk v tísni, CEELI Institut, americké a židovské nadace a lobyistické organizace, Freedom House, The German Marshall Fund of the U.S., Open Society Institute atd. atd.

Nebo můžete mluvit např. o Projektu Nového amerického století (Project for a New American Century) nebo Prague Security Studies Institute (PSSI) nebo The Atlantic Council of the United States nebo Washington Institute for Near East policy (WINEP)- Washingtonský institut pro blízkovýchodní politiku atd. atd.

Snažím se tento propletenec rozplést v sérii článků "Jedna velká lež a hromada důvěřivých blbců".

Se skupinou lidí Ne základnám nemám nic společného (kromě podpisu na petici), komunistou jsem nikdy nebyl a ani jsme je nevolil, k Rusku mám stejný vztah jako k ostatním světovým velmocem. Jestli mi to věříte, je Vaše věc, ale myslím, že je Vám to jedno. Vám jde o obsah, argumenty proti radaru zlehčovat, zkreslovat a zesměšňovat.

Dále, manipulace informací veřejnoprávními médii ve prospěch výstavby radaru je bohužel realita. Vaše bludy zde na tom nic nezmění. Koho tato problematika zajímá, si dokáže udělat obrázek sám. Upozorňování na manipulace či zkreslování veřejných informací je právem každého, koho se to týká. Zvláště, jedná-li se o veřejnoprávní média, hrazená z daní nás všech právě proto, aby byla zajištěna jejich nezávislost.

Kdybych věřil, že to myslíte vážně, řekl bych naučte se základní matematiku, protože jestliže čím větší je počet hlasů v určité anketě, tím více hlasů potřebujete, chcete-li zvrátit stav hlasování. Jestliže dojde během několika minut k radikálné změně výsledků ankety, kde předtím x hodin čtenáři již hlasovali, znamená to jediné, nárazově poslat obrovské množství hlasů. Jak toho jde asi dosáhnout, že ? Vy to ale všechno určitě víte. Dělat ze sebe pitomce a reagovat těmi bláboly je Vaše strategie, protože argumenty prostě nemáte.

Dále, Alešů Nováků je v telefonním seznamu 48, nemáte-li s Vaší identitou problém, jak tvrdíte, který jste tedy Vy ??

Odpor Vašich možných živitelů vůči referendu je přesně proto, z čeho jste nařkl mne. Mají z něj důvodný strach a mají proč. Výzkumy veřejného mínění mluví jasně a Vaše demagogické bláboly o nedůvěryhodnosti těchto výzkumů patří mezi zdejší absolutní perly.

Nechcete-li být podezříván s napojení na lidi kolem Klvani a spol., přestaňte používat demagogii a zkreslování, začněte používat argumenty, přestaňte jen oponovat jiným (sám neumíte napsat článek ?) a piště Vaše příspěvky objektivně.
Zhlédnuto 1533 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press