Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Konec zbabělosti - je třeba volit

Tuto volbu musíme učinit. Svět se polarizoval a ptá se nás, komu podáme ruku a ke komu se obrátíme zády. Není to naše vina, že se od nás ta volba očekává, ale uniknout jí nelze. Přestaňme tedy býti zbabělci a otevřeně si řekněme, zda chceme patřit do Východního nebo do západního světa. Se vším dobrým i zlým, co k tomu patří.

Pane Kotrba proč si myslíte, že se musíme rozhodnout tak jak vy nám nařizujete? Buď s těmi a nebo s těmi. Vy jste nějaký bánbůh? To jako když budu bojovat proti případnému Ruskému útoku na nás, jelikož z nás asi potřebují vydolovat poslední zbytky naší ropy od Hodonína a nebo proti Americe, která nás hodlá použít jako prostředníka ke svým ekonomicky válečným potřebám, tak jsem zbabělec? To jako od těď, jak vy jste rozhodl, nesmím mít svůj vlastní postoj? To si asi opět děláte srandu.

Co se skrývá podle vás za zvratným zájmenem - SE - ve slovním spojení - SE POLARIZOVAL? To jako že sám od sebe se polarizoval? Já se domnívám že HO NĚKDO POLARIZUJE, a vy nyní odemne chcete, abych se sám od sebe, pod vaším nařízením, rozhodl. Mám vlastní mozek a tak mě i spoustě dalších dovolte ho užívat a mít možnost demokraticky poukazovat na to kdo, kdy, jak a v jaké míře jej podle mých vlastních úvah polarizuje. Kam se to snažíte ostatní natlačit se svým diktátem?
Zhlédnuto 1351 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press