Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: RRRRRRRe: Jestliže se Čechům radar nelíbí, mohou přece Topolánka...

Pane Kotrba rád bych vás upozornil, že jste nereagova na moji odpověď při vašem mrazení v zádech v článku - Konec zbabělosti - je třeba volit, - z 23.8.2008. Zde jsem popisoval své skutečné prožitky z pětiletého pobytu v USA z ohledem přípravy vlády presidenta Busche na válku z Irákem.

Je jisté, že k plošné likvidaci části civilního obyvatelstva Jižní Osetie za pomocí raketometů a českých samohybných houfnic, které byly dodány Gruzii prostřednictvím naší země k vlastní obraně Gruzie, došlo. Namísto policejního zásahu Gruzie proti případným provokacím jednotlivců ze strany Jižních Osetinců, použil president Gruzie neomluvitelné vojenské síly. Domnívám se, že by se měl za tento přečin proti lidskosti zodpovídat před Hagským soudem. TO JE ZCELA NESPORNÉ.

Je možné, že tyto provokace byly úmyslně ze strany Ruska podněcované.

Pokuste si však vzpomenout na 11 září 2001. Pentagon - největší soustava budov na světě, nejlepší zabezpečovací zařízení, kolem budov samé bezpečnostní kamery na hlídání osob a vůbec všudeho co se kolem děje. V těsné blízkosti vede dálnice a je zde několik čerpacích stanic z vlastními bezpečnostními kamerami.......Viděl jste někde na fotkách a nebo v nějaké záběru Boing který přelétává těsně nad dálnicí a náráží do budovy? Já si myslím že těžko. Fotografie ani záběry z bezpečnostních kamer ať už Pentagonu, čerpacích stanic, či náhodných řidičů na dálnici neexistují. Jak je to možné? Při tom z útoku na dvjčata je jich desítky. Jezdíval jsem často na dálnici číslo 405 v Los Angeles, která též probíhá těsně vedle letiště v L.A. a kochal se Boingy přelétavájícími asi ve stometrové výšce nademnou. Byly to nezapomenutelné okamžiky a mohu s klidem říci, že něco takového - nečekaně náhodného - by si nenechal žádný řidič na dálnici v blízkosti Pentagonu ujít a jistě by si aspoň někdo pořídil fotku nebo telefoní sekvenci. No a?... Nic - nic - nic. Pentagon žádné záběry z nebezpečně nad zemí přilétajícího Boingu nezveřejnil, čerpacím stanicím je zabavila FBI.

Všichni kdo sledují celé toto dění, ohledně světové kontroly nad energiemi, víme že podivných okolností kolem celáho tohoto dne i dnů předcházejících, je nespočet.

Domnívám se že v útoku z 11 září orevřela vláda presidenta Busche Pandořinu skříňku. Uznání drogováho magnáta, za presidenta Kosova a protizákoný vznik samostatného Kosova a jeho odtržení, již jen mohlo otevřít eskalaci k něčemu podobnému ze strany druhé velmoci v boji o energie, kterých jak jistě všichni dobře víme, maji Spojené Státy pro svoji nejlépe rozvinoutou světovou ekonomiku nedostatek.

Jestli pak máte přehled o tom kdo jako první použil civilní dopravní letadlo plné pasažérů k teroristickému útoku a ukázal tak cestu pochybným individuím jak je možno zneužívat toto dopravní spojení k teroru?

Nesnažím se odvést řeč někam jinam, jenom poukazuji na pravděpodobný začátek všeho. Vy začínate uprostřed.

Doufám, že vám mráz opět nepřejde po zádech a nezpůsobí nějaké omrzliny.
Zhlédnuto 1723 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press